Alle Eredivisie doelpunten ook langs de lijn bij jouw club

Wanneer jij op zaterdag of zondag de lokale helden bekijkt wil je natuurlijk ook niets missen van de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie of de grote internationale competities. Met Flashscore kan dat. Van elk doelpunt in het betaalde voetbal kun je binnen tien seconden een notificatie krijgen via de app. Volg je favoriete competitie of club in binnen- of buitenland overal en op elk moment.

Ook alle uitslagen en standen uit de hoogste regionen van het amateurvoetbal zijn te vinden in de app en op de website van Flashscore.nl, waar ook favoriete competities, clubs en spelers kunnen worden ingevoerd.

En wat te denken van het KNVB-bekertoernooi dat half augustus in alle hevigheid is losgebarsten met de voorrondes tussen de deelnemende amateurteams uit heel Nederland. Welke clubs plaatsen zich voor het hoofdtoernooi en wie wordt na Spakenburg de nieuwe stuntploeg in het cuptoernooi?

Op zoek naar die ene uitslag van tien jaar geleden of de goalgetters van een Eredivisiewedstrijd uit 2011. Alles is terug te vinden in de historische sectie en via de head-to-head-optie onder alle actuele wedstrijden. Zo ben je in een paar klikken bij het spelerspaspoort van tienduizenden profvoetballers en duizenden wedstrijden in honderden competities van over de hele wereld.

Alle statistieken die je nodig hebt – Voor elke profwedstrijd worden statistieken bijgehouden op het gebied van balbezit, schoten op doel, corners, expected goals (xG), beoordelingen van individuele spelers (ratings) en nog veel meer. Flashscore heeft een voorbeschouwing voor elke Eredivisiewedstrijd en de actuele en uitgebreide nieuwssectie biedt meer analyses en achtergrondinformatie.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?