Indeling Bladella en Reusel Sport al bekend. Beide clubs zijn niet blij.

Deelacties:

Bladella heeft op haar Facebookpagina het onderstaande bericht geplaatst. 
Zowel bij Reusel Sport als bij Bladella is verontwaardigd gereageerd op de indeling. Beide clubs gaan in conclaaf met de KNVB

'Lek' bij KNVB zorgt nu al voor donder & bliksem bij Reusel Sport en Bladella! Nieuwe klasse-indeling betekent volksverhuizing voor beide buren van regio Eindhoven/de Peel/Weert naar Midden- & West-Brabant (naar o.a. Wouw, Roosendaal, Oud Gastel)

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


@jan
06 juli 11:24
idd. niet zeuren en lekker voetballen. hoort er ook bij.
Jan
05 juli 21:57
Ze moeten allebij niet zeuren ga gewoon voetballen een keer andere tegenstanders
afstand
05 juli 8:44
Of je nou naar Breda moet of naar Zeilberg. Keer leuk joh andere tegenstanders, misschien valt het positief uit, misschien is het wat zwaarder.
Joost
05 juli 8:32
Qua afstanden is het verschil met een Eindhovense 2e klasse ook niet echt heel groot. Enkel naar Gastel en Roosendaal is het wat verder.
Reusel Sport Bestuur
05 juli 8:04
Volksverhuizing? Donder & bliksem? Dat valt hier bij “die van giens” best mee hoor. Verbaasd? Ja dat in eerste instantie wel. Maar de indeling vinden we prima. Verandering van spijs doet eten. En zolang we nog bij “die van hier neffe” in de klasse staan is er helemaal niets aan de hand. Wij gaan niet in conclaaf.
Supporter
04 juli 22:01
Geen paniek worden ze 1e en 2e in deze competitie
Vught
04 juli 19:18
Erg vreemd inderdaad, nu gaan zwaluw en nieuwkuijk hierdoor richting nijmegen
Peet
04 juli 18:31
Oorzaak: splitsing zaterdag-zondag. Er zitten genoeg 2e klassers in West-Brabant zaterdag en West II. Nergens voor nodig dit, maar je moet ergens de paaltjes in de grond slaan.
Budel supporter
04 juli 18:17
Dit heeft SV Budel vorig jaar ook ervaren. Richting Zuid-Limburg. Wellicht vanwege promotie waarschijnlijk Reusel en Bladella richting West gestuurd? Dood en doodzonde Reusel en Bladella altijd mooie potjes!
Rkvvo
04 juli 17:39
Waarom is bladella altijd aan het zeuren?
Kenner
04 juli 17:21
Ongelofelijk deze indeling...(Minder afstanden etc zeggen ze dan bij de KNVB) Dat beloof wat voor de rest van de competities
Lokaal
04 juli 16:39
Ik dacht dat de KNVB juist lokaal voetbal "stimuleerde" ivm derby's, maar ik denk dat ze provenciaal bedoelen ongekend weer! Kunnen supporters van Bladella en Reusel hun reiskosten declareren bij de KNVB?
Sund
04 juli 16:22
De eerste negatieve invloeden van de versterkte degradatieregeling.......