Huub Vermeulen gaat Unitas’59 na één seizoen verlaten

Deel dit bericht via:

Persbericht Unitas'59

'Unitas op zoek naar een nieuwe hoofdcoach'
Eindhoven, 2 januari 2019. Net voor de jaarwisseling heeft Huub Vermeulen bij het bestuur van Unitas aangekondigd, zich – na dit seizoen – te willen gaan concentreren op zijn functie als scout bij PSV. Betekent dat Unitas op zoek moet gaan naar een nieuwe hoofdcoach voor het seizoen 2020/2021.

Unitas draait tot nu toe een prima seizoen. Ze draait mee bovenin het linker rijtje en staat qua puntverlies bovenaan in de 3de klasse. De samenwerking tussen de club en trainer maar zeker ook tussen de trainer en spelersgroep verloopt tot volle tevredenheid van alle betrokkenen.

De selectie van Unitas heeft in de zomerstop een complete metamorfose ondergaan. Enkele jeugdspelers zijn direct doorgestoten naar het eerste elftal, en ook de nieuwkomers passen goed in de groep. Er staat nu een selectie waar Unitas de komende jaren nog volop mee vooruit kan en waar nog voldoende rek in zit.

De hoofdtrainer heeft echter aangegeven dat zijn nieuwe functie bij PSV niet meer te combineren is met de functie als hoofdtrainer. Huub zal dan ook na dit seizoen voorlopig afscheid nemen van het trainersvak en zich helemaal gaan richten op zijn nieuwe rol.

Als vereniging betreuren maar begrijpen we ook zeker zijn keuze en gunnen hem deze mooie kans. We hebben er alle vertrouwen in dat Huub inclusief de staf en spelersgroep er alles aan gaat doen om het seizoen waardig af te sluiten met als doel minimaal een periode om uitzicht te houden voor promotie naar de 2de klasse.

Unitas gaat dus op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Geïnteresseerden met de juiste kwalificaties; minimaal diploma UEFA B en aantoonbare meerjarige werkervaring als hoofdcoach bij een grote vereniging worden uitgenodigd te solliciteren door het sturen van een motivatiebrief en CV naar joost.mulder@unitas59.nl

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Peter Beks
02 januari 21:54
Het is verdomde jammer Succes volgend seizoen Huub