Hoogeloon deelt tik uit aan koploper PSV/av

Deelacties:

Hoogeloon heeft in de thuiswedstrijd tegen de amateurs van PSV een ruime overwinning geboekt. De ploeg van Nik Bierens overklaste de koploper en stapte met een 5-0 overwinning van het veld.

PSV/av begon goed aan de wedstrijd en doelman Twan Peters van Hoogeloon moest al snel reddend optreden na een afstandsschot. Hoogeloon probeerde onder de druk uit te komen maar het was slordig in de passing.  Na tien minuten onder druk te hebben gestaan kreeg Hoogeloon de eerste corner en deze werd bij de tweede paal binnengekopt door de volledig vrijstaande Koen Appels. Daarna was de ban gebroken voor de thuisploeg. Vijf minuten later leek Hans van der Heijden te lang te treuzelen met zijn actie, maar hij schoot via een been van een PSV-speler raak. Weer vijf minuten later kreeg Tom Michielse een grote kans, maar zijn inzet werd door doelman Janzen nog net tot corner verwerkt. Uit deze corner kopte broer Rik Michielse de 3-0 tegen de touwen. Deze derde goal zorgde voor de nodige irritatie bij de spelers van PSV/av, die er niet beter op ging spelen. Hoogeloon profiteerde van het povere spel van de bezoekers en op aangeven van Yannick Sol scoorde Koen Appels zijn tweede van de middag en zorgde daarmee ook voor de verrassende ruststand van 4-0.

Ook in de tweede helft was Hoogeloon de bovenliggende partij en binnen vijf minuten was het opnieuw raak. Tom Michielse liep alleen op de keeper af en was niet zelfzuchtig. De aanvaller gaf de bal breed aan de vrijstaande Hans van der Heijden die simpel de 5-0 kon binnentikken. PSV probeerde er daarna nog wel uit te komen, maar tot echte grote kansen kwam de ploeg uit Eindhoven niet. De grootste kans was zelfs nog voor Hoogeloon. Hans van der Heijden kon een kwartier voor tijd nog een keer aanleggen na een goede actie van Jordy Bruininx, maar hij schoot over. Zo won Hoogeloon knap met 5-0 van de koploper en mag zij volgende week proberen deze goede lijn door te trekken uit bij RPC.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?