Het succes achter Indoor Padel Academy Van Duren

Deelacties:

Ex-betaald voetballer en trainer Mart van Duren is sinds 2021 samen met zijn zoon Bennet de trotse eigenaar van Padel Academy van Duren in Son en Breugel.


De hal met tennisbanen zijn omgetoverd tot de mooiste padelhal van Nederland. Van Duren heeft vier banen laten aanleggen voor de snelst groeiende sport in Nederland met meer dan 100.000 actieve spelers.

Vooruitkijken
In de toekomst wil Van Duren nog een aantal buitenbanen realiseren, maar met de huidige binnenbanen hebben vader en zoon de handjes al aardig vol. De padelhal is ondertussen bekend bij de meeste padelspelers in de regio en is op de doordeweekse avonden vaak vol geboekt. De accommodatie ziet er ook uitnodigend uit. Bij binnenkomst in het etablissement heb je direct zicht op de padelbanen en is er voldoende ruimte en sfeer om na het padellen gezellig wat te drinken en te eten. In de zomermaanden kunnen de gasten gebruik maken van een mooi buitenterras.

Als we het over sfeer hebben, dan ben je bij Mart van Duren aan het juiste adres. De goedlachse oud-betaald voetballer van PSV weet zijn onbevangenheid goed te vertalen richting de gasten. Gezien de padelsport heel populair is onder de voetballers is er voor van Duren genoeg aanleiding om met de spelers in gesprek te gaan.

Kennismaken
Padel Academy Van Duren onderscheid zich niet alleen met haar onderkomen maar ook met geven van padellessen. Voordat je begint aan deze sport zijn proeflessen wenselijk. Op een gemoedelijke wijze worden de spelregels en de kunst achter het padellen uitgelegd. Mart:” Het is veel laagdrempeliger dan tennis, daar is meer techniek bij nodig. De basis heb je in een half uur onder de knie. Padel is een sociale sport en is geschikt voor alle leeftijden en niveaus.”

Ook voor een gezellig en sportief team- of bedrijfsuitje
Het Padelcentrum is vol in bedrijf. Het voorjaar/zomer staat voor de deur en Padel Academy Van Duren biedt ook team- en bedrijfsuitjes aan. Als voorbeeld kunnen teams uit het amateurvoetbal of andere sporten een dagje padellen met als afsluiting een BBQ met borrel. De sportievelingen onder ons zijn nieuwsgierig naar deze sport en wat is er nu leuker om met je team of collega’s kennis te maken met deze sport. Mart:”We bieden een geheel naar eigen wens op te zetten programma. Bijvoorbeeld beginnen met een clinic onder leiding van gediplomeerde trainers en daarna een toernooivorm. Na afloop zijn er tal van mogelijkheden ter afsluiting van een dag of avond Padellen”

Speel padel met je collega's!

Van Duren Padel Academy verzorgt voor teams en bedrijven:

> Een compleet padelprogramma.

> Begeleiding door gediplomeerde trainers.

> Lunch, borrel, bites etc.

Diverse extra mogelijkheden zoals het combineren van het sportieve met het zakelijke.
Van Duren Padel Academy biedt een geheel naar eigen wens op te zetten programma. Geschikt voor zowel beginners en gevorderden. Gebruik van alle materialen is inbegrepen.

Onze horecaruimte biedt ook de mogelijkheid om te vergaderen zodat het sportieve met het zakelijke gecombineerd kan worden.

Iets voor uw bedrijf of vereniging?
Wij kijken graag met u naar de ideale invulling. Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?