Het seizoen 2023-2024 zit er op!

Deelacties:

Het seizoen 2023-2024 is na de laatste wedstrijden in de nacompetitie definitief ten einde. AmateurvoetbalEindhoven (AVE) kan terugkijken op een mooi en innoverend jaar, waarin we als voetbalwebsite enorm zijn gegroeid, om de bezoeker nog meer plezier te geven bij een bezoek aan onze website.

In september zijn we begonnen met onze nieuwe service 'Livescore'. Het was een hele klus om alle 162 clubs te benaderen uit de eerste tot en met de vijfde klasse in de regio's Zuid I en II. Grondlegger Peter Bussers heeft het toch voor elkaar gekregen dat er op de eerste speeldag al 158 clubs deelnamen aan de livescore.

Eenmaal op de eerste speeldag kwamen we voor een aantal verrassingen te staan. Het eerste half uur verliep alles op rolletjes, maar om 15.00 uur begonnen de bezoekersaantallen dusdanig op te lopen dat de uitslagen niet direct zichtbaar kwamen. Na onderzoek bleek dat er meer dan drieuizend (!) bezoekers tegelijk de site bezochten binnen dertig seconden! Hierdoor raakte de module van Sportpress overbelast.

Na een aantal aanpassingen (door een groter hosting pakket af te nemen) bleek dit op de tweede speeldag nog niet voldoende. We hebben de geïntegreerde Sportpress-module in de website van AVE bij een Amerikaans bedrijf ondergebracht. Dit bleek de oplossing te zijn.

Al met al zijn we, ondanks de strubbelingen in het begin, tevreden over de Livescore. Het wordt door clubs en bezoekers goed ontvangen. De bereikbaarheid van de Livescore blijft gegarandeerd, maar het kan een enkele keer voorkomen dat rond de klok van 16.15 uur er wat vertraging optreedt door de vele bezoekers.

Op zwart gaat hij zeker niet meer. Ondanks dat alle aanpassingen en verbeteringen wel een flinke kostenpost met zich meebrengen. We houden onze website echter voor iedere amateurvoetballiefhebber gratis toegankelijk en zetten hem niet achter een betaalmuur. Geen premiumartikelen dus op AVE...

Podcast
Ook de podcast 'Vanaf de eerste minuut', die we online hebben gebracht (in samenwerking met Studio040) is goed ontvangen. We hebben zes afleveringen mogen maken, met twaalf gasten uit het amateurvoetbal in de regio's Eindhoven en De Kempen. De presentatoren Eric van der Palen en Willem-Jan Schampers bleken een goed koppel te zijn, dat elkaar prima aanvoelde. We zijn in gesprek met Studio040, om een vervolg te geven aan de podcast in het nieuwe seizoen

Bijdrage
Het kan niet genoeg worden benadrukt, maar hier willen we nog maar eens aangeven dat AVE een website is die volledig met vrijwillige (amateur)voetballiefhebbers werkt. Onze prioriteit is informeren en amuseren. We hebben geen winstoogmerk en ondersteunen de clubs in allerlei facetten, om samen de sport op een ongedwongen en positieve manier te belichten. Zo levert AVE een wezenlijke bijdrage aan het amateurvoetbal in de regio's Eindhoven, De Kempen én Helmond.  

Indelingen
Met de laatste versterkte degradatieregeling gaan we weer zien hoe de indelingen er uit komen te zien. Het is ieder jaar weer een verrassing wat de KNVB uit de hoge hoed tovert. Op vrijdag 5 juli worden de nieuwe indelingen bekend gemaakt. Zoals aangegeven, gaan er veel verschuivingen plaatsvinden. We zijn benieuwd waar de clubs in onze regio terecht komen. Het kan zo maar zijn dat er een aantal richting regio Tilburg of Limburg gaat. We wachten de indelingen af en gaan vervolgens een keuze maken welke klassen we gaan belichten in het nieuwe seizoen.

Zomerstop
De komende tijd komen er waarschijnlijk, met uitzondering van de nieuwe competitie- en bekerindelingen, geen spectaculaire nieuwsberichten naar buiten. AmateurvoetbalEindhoven blijft in de zomerstop echter wel online en brengt waar nodig actuele informatie.

Ook wij als redactie gaan even uitrusten en ons voorbereiden op het nieuwe seizoen. Inmiddels is Willem-Jan gestart met de voorbereidingen voor de nieuwe Voetbalkranten, die worden uitgebracht door uitgeverij PressTige Media. Onze naam is hieraan weliswaar verbonden als mediapartner, maar het commerciële gedeelte is geheel in handen van het team van PresTige Media in Eindhoven. 

Mening
Natuurlijk blijven we alert, als het gaat om de berichtgeving en rubrieken op de website. Toch zijn er ongetwijfeld zaken die u als bezoeker graag anders ziet of die u toegevoegd wilt zien. We horen graag de mening van de bezoeker en vragen dan ook wat u eventueel aan de website zou willen veranderen en/of toevoegen. U kunt door middel van een e-mail uw idee of verandering doorgeven aan onze redactie.

LAAT UW MENING HOREN EN STUUR EEN MAIL NAAR: info@amateurvoetbaleindhoven.nl

We bedanken alle clubs, bestuursleden, trainers, spelers, begeleiders en een ieder die zich heeft ingezet voor het amateurvoetbal in het afgelopen seizoen.

Fijne vakantie!

Redactie AmateurvoetbalEindhoven

 

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Eugene Riebeeks
23 juni 15:36
Complimenten AVE. Livescore is een unieke toevoeging. Ook de podcast is een mooie aanvulling. Gewoon top en laat jullie niet leiden door andere media.
Heinrich
21 juni 23:10
AVE bedankt voor weer een prachtig seizoen. Alle lof voor jullie.
WB
21 juni 14:37
Ave is niet meer weg te denken in het regionale amateurvoetbal. Knap hoe de gasten achter dit succes dit voor elkaar hebben gekregen. Zonder AVE is het amateurvoetbal minder. Interessant. Bedankt weer voor al het moois wat jullie online brengen. .
Stef
21 juni 11:55
Redactie ,en mensen die het mogelijk hebben gemaakt,dat wij zondags konden genieten vd tussenstanden etc,hartstikke bedankt chapo hopelijk weer tot over een paar maanden,bedankt allemaal.
Den drawd
21 juni 2:18
Topsite
Oirschot V
20 juni 15:48
Mensen achter de schermen van Ave. Jullie zijn een verrijking voor het amateurvoetbal en zeker de clubs. Ga zo door en mooi dat jullie de site vrij toegankelijk houden
Jules
20 juni 11:22
Complimenten voor jullie site en al het werk dat er belangeloos ingestoken wordt.
Bram
20 juni 11:22
Top site! Hopelijk komend jaar enkele Brabantse ploegen aan de Limburgse kant in de 4e klasse zodat we nog meer kunnen genieten van deze website! Goed bezig Peter.
Zomerkriebels
20 juni 10:37
De fijnste, beste voetbalsite van Nederland. Klasse redactie. Nu eventjes plaats maken voor het EK voetbal, de Tour, Olympische Spelen, festivals, concerten (Rod Stewart en Bruce Springsteen) en lekker lezen aan het strand met de (voetbal)roman De Erfenis van Karlijn bij, in de hand. En ja Livescore is echt supergaaf, een enorme aanwinst. Als jongentje, proberen we altijd een beetje te blijven hihi, al dol op Rik de Sadelaer en Theo Koomen, die de spanning van het moment prachtig konden verpakken.
Tim Jansen
20 juni 10:02
Bedankt weer voor een mooi seizoen. Super om op deze manier alles bij te kunnen houden!! Hopelijk volgend seizoen weer net zo veel plezier van.
Jack
20 juni 8:08
Erwin , en de rest van de vrijwilligers. Dank voor het afgelopen seizoen, weer vele scheidsrechters voorbij zien komen in het een tweetje met. Ook in 24/25 gaan we hier mee door, zeker door alle positieve reacties hierop. Fijne vakantie allen.
Jeroen Blijs
19 juni 23:35
Toppers
Frank Kuipers
19 juni 21:16
TOP-site, weer genoten van alle verslagen, podcasts en livescore. Vooral doorgaan!!!!
Joris Geldrop
19 juni 19:33
Weer een geweldig jaar. Dank voor de samenwerking Ên natuurlijk voor het interview!
Noud Vossen
19 juni 18:00
Bedankt allemaal; bekend of niet bekend, dank voor ieders inzet en fijne, zeker verdiende, vakantie gewenst !
Rutger
19 juni 17:38
Bedankt voor afgelopen seizoen! We mogen trots zijn op een dergelijk site in onze omgeving!
Amateurvoetbalgoeroe
19 juni 15:46
Thanks, het is inderdaad een verrijking voor het amateurvoetbal! Erwin en Peter, top.
Piet Leenders
19 juni 13:39
AVE, super site in alles en top actueel, goed bezig, op naar volgend seizoen. 👍
Patrick Meinhardt
19 juni 12:37
Topsite waar ik dagelijks op kijk. Jullie mogen trots zijn.
Peer 8
19 juni 12:32
Goed bezig AVE en Rrrrrrrrrrrraaaaaijke!
Shane
19 juni 12:16
Een woordtop
John
19 juni 11:16
CHAPEAU
Markske
19 juni 10:57
Super blijf zo doorgaan!! Bedankt voor je inzet!!
Peet
19 juni 10:16
Dank voor jullie inzet. De service is top! Goeie vakantie!!
Jeroen Vermaas
19 juni 10:09
AVE is een geweldige site, interessante interviews, podcast, live score ect voor spelers en trainers. Bedankt weer voor dit seizoen en kijk al weer uit na 5 juli, wanneer jullie de indelingen per poule vermelden.👍đŸģ
Paul lambrechts
19 juni 9:49
AVE is top en niet meer weg te denken uit de amateurvoetbalwereld in Eindhoven en omgeving! Chapeau
Rene Huberts
19 juni 8:59
AVE bedankt voor voor de mooie bijdrage aan het amateurvoetbal.
Wil Derks
19 juni 8:55
Geweldig die "livescore" Ga zo verder
Richard van de Kerkhof
19 juni 7:55
AVE is een verrijking voor het amateurvoetbal. Ga zo door! Fijne vakantie!!