Het seizoen 2021-2022 zit er op!

Deelacties:

Het seizoen 2021-2022 is na de laatste finales in de nacompetitie definitief ten einde.
In de finale voor een plek in de 4e divisie (nieuwe naam hoofdklasse) zijn de prijzen verdeeld.
Nummer 13 uit de Hoofdklasse B Longa’30 heeft de finale van de nacompetitie gewonnen. In een waar spektakelstuk tegen Nemelaer was het na verlenging met 8-5 te sterk voor de nummer 3 uit de eerste klasse C. Longa’30 handhaaft zich voor de 4e Divisie en Nemelaer blijft eersteklasser.

De andere finale werd gewonnen door VV Heino dat met 4-2 te sterk was voor AGB Amsterdam. 

Seizoen 
In september 2021 gingen we met goede moed het seizoen 2021-2022 in na een vervelende corona periode waarin -tot tweemaal toe- de competitie vroegtijdig werd beëindigd. De gedachte was dat de buitensport niet hoefde te vrezen voor het stilleggen van de competitie. Maar eind november sloeg het noodlot weer toe en gingen we vervroegd in de winterstop in. Lang werd gevreesd dat de competitie voor het derde jaar op rij niet afgemaakt zou worden. Maar nadat de storm 'enigszins' afnam in de pandemie werd de competitie in februari herstart. Gelukkig bleven de besmettingen laag waardoor het volledige programma in zijn geheel kon worden uitgespeeld.

Sfeer
Na de herstart van de competitie kwam de beleving in het amateurvoetbal langzaam weer terug. In aanloop naar de beslissingen in bepaalde klasses was de sfeer langs de lijn weer zoals vanouds. Met name in de nacompetitie hebben we mooie wedstrijden gezien onder het genot van een stralend zonnetje.
Wat het nieuwe seizoen gaat brengen is ‘natuurlijk’ weer afwachten. Gaat het virus wederom roet in het eten gooien of kunnen we het geplande competitieschema normaal afwerken?

Zomerstop
De komende maanden komen er waarschijnlijk, met uitzondering van de nieuwe competitie en bekerindelingen, geen spectaculaire nieuwsberichten naar buiten. Amateurvoetbaleindhoven blijft in de zomerstop echter wel online en brengt waar nodig actuele informatie. Ook wij als redactie gaan even uitrusten en ons voorbereiden op het nieuwe seizoen van 2022-2023.

Bezoeker laat je horen!
Wij als redactie blijven alert als het gaat over de berichtgeving op de site. Toch zijn er ongetwijfeld zaken die de bezoekers anders zien of graag toegevoegd willen zien aan de site. We horen graag de mening van de bezoeker en vragen dan ook wat u eventueel aan de site zouden willen veranderen. Je kunt door middel van een e-mail je idee of verandering doorgeven aan onze redactie.

LAAT JE MENING HOREN EN STUUR EEN MAIL NAARinfo@amateurvoetbaleindhoven.nl

We bedanken alle clubs, bestuursleden, trainers, spelers, begeleiders en een ieder die zich heeft ingezet voor het amateurvoetbal in het afgelopen seizoen.

Fijne vakantie!
Redactie Amateurvoetbaleindhoven

 

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


@wilhelmina
30 juni 21:28
Hoe ken da nou
Wilhelminiaan
30 juni 13:17
Ergin dag is op staande voet ontslagen bij wilhelmina den bosch. Kwam hij niet uit de regio Eindhoven?
Harry Aarts
27 juni 23:42
Beste redactie , Ga zo door jullie doen het keigoed met een opmerking ; moeilijk misschien maar is er een mogelijkheid om van bv de 2e en 3e klasse op zondag alle wedstrijdverslagen door te geven. Verder een fijne vakantie en ik kijk er weer naar uit .
john
27 juni 17:17
Ik wens jullie een prettige vakantie en ga vooral door op de weg waar jullie al jaren mee bezig zijn.
Serge Lammers
27 juni 9:14
AVE bedankt weer voor actuele berichtgeving en uitslagen. ga zo door!