Harold van Doorn en Mifano per direct uit elkaar.

Deel dit bericht via:


Persbericht Mifano
Mifano heeft afscheid genomen van de trainer Harold van Doorn.

'Ondanks dat Mifano op dit moment in de middenmoot van de 4e klasse aardig meedraait heeft het bestuur van Mifano besloten te stoppen met de trainer. Het ontbrak aan afdoende “chemie” tussen de trainer en Mifano wat het bestuur heeft doen besluiten om na een goed gesprek met Harold, afscheid van elkaar te nemen.

Voor de komende periode zullen de honneurs waargenomen worden door Frank van de Vijfeijken, die al eerder de Mifano selectie onder zijn hoede heeft gehad.'

Van Doorn kwam in 2018 –na vijf jaar SV Lierop- naar Mifano en eindigde in zijn eerste seizoen op de zevende plaats in competitie. Het contract van de oefenmeester uit Someren werd in de winterstop met een seizoen verlengd.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Verbaasde lezer
03 november 7:55
Beste mifano watcher,

Laat ik beginnen met het feit dat je watching skills waarschijnlijk niet je sterkste punt zijn. Je hebt het over talent in eigen jeugd. Ik weet niet wanneer je voor het laatst een wedstrijd gezien hebt, maar kwaliteit is ver te zoeken, eveneens als mentaliteit.

Daarnaast is passant Leenen een uitstekende trainer van het tweede elftal die prima gepresteerd hebben in de afgelopen jaren. Het feit dat meneer Leenen als assistent van het eerste elftal, ondanks de vele wisselingen van trainers, nog steeds zijn uiterste best doet om iedereen bij de selectie te behouden siert hem.

Als je zo’n goede watcher bent als je doet voorkomen, zou mijn advies zijn: stop eens met kijken vanuit je tunnelvisie en richt je eens op de feiten. En als je je mening graag wilt geven, doe dat dan persoonlijk in een gesprek met de betreffende personen.

Je noemt het woord theater. De enige die er theater van maken zijn de zogenaamde internethelden die hieronder anoniem de boel aan het schijten proberen te brengen.

Mannen, geniet van het voetbal vandaag. Een prettige dag gewenst.Mifano Watcher
03 november 0:22
Beste Joop. Waarom steunt de assistent de hoofdtrainer niet ?
Toevallig een kriebel achter de elleboog ?

Een trainer in de 4e klasse is al snel goed genoeg.
Dat is bij spelers maar de vraag.

Over inzet van bestuursleden. 20 uur per week.
Laat je niet opnaaien.
De wedstrijd op zondag bekijken doen ze niet als bestuurslid maar als supporter.

Ik wil niets zeggen over de kwaliteit van bestuursleden.

Morgen na ASV - Mifano meer in dit theater.
Joop
02 november 21:58
Een club als mifano kan net als alle andere verenigingen alleen maar bestaan dankzij een paar gekken die als bestuurslid vrijwillig wekelijks 20 uur of meer besteden aan hun club. Een dergelijke club heeft een betaalde trainer nodig die voor iets van € 10.000 per jaar ook circa 20 uur per week aan die club besteed. En dan na een paar jaar naar de volgende club gaat.

Soms werkt het niet met die trainer. Geen probleem, dat kan. Dan wordt er afscheid genomen van die trainer, maar die krijgt zoals afgesproken wel waar hij recht op heeft. De trainer komt wel weer ergens terecht. De gekken van het bestuur gaan gewoon door en proberen in het belang van de club een andere trainer, hopelijk werkt dat wel.

Het is mij als buitenstaander een compleet raadsel waarom er zoveel kritiek is op het bestuur en zoveel begrip of medeleven met de trainer, zonder afbreuk te doen aan die trainer. Terwijl ik me afvraag of men wel op de hoogte is wat er echt speelt.
Kindje Leenen
02 november 18:45
Ik heb het idee dat er een vraag vermeden wordt..

Na 4 maanden in de selectie van Mulo te hebben gezeten, gestopt met voetballen wegens werk. 1 jaar later aan de slag gegaan bij Mifano. 4 jaar lang te bewonderen geweest in het sterrenelftal vol legendes, Mifano 2. 4 blauwe maandagen met Mifano 1 mogen voetballen.
Ken je feiten.
Verder wil ik je hartelijk danken voor de promotie van mijn zojuist uitgekomen biografie. Dit boek staat vol met echte feiten omtrent mijn carrière en leuke anekdotes (verkrijgbaar via Bol.com).
Mifano watcher
02 november 14:33
Beste Rob. Ook C.J. Leenen is een passant. Na Mulo, HVV en Mierlo Hout is Mifano niet zijn laatste club als ass. trainer. In de jeugd en in 2 lopen zeker enkele jongens rond die het halen van een buitenstaander niet rechtvaardigen.
Over enkele weken is het niet veel punten erbij maar wel een hele lading negatieve publiciteit. En dat op 4e klasse niveau. Zonder 2e en 3e divisie erbij was het gewoon 6e klasse.
Geen chemie met de trainer. De grootste onzin die er is. Trainer buigt niet genoeg naar het bestuur is een betere omschrijving.
De reactie van Frank is juist. Als je in de 4e klasse speelt is het niveau bedenkelijk en ben je niet beter dan de trainer.
Rob
02 november 14:17
Mifano watcher, wist jij dat papa Leenen al 8 jaar trainer is bij Mifano, dat kindje Leenen al 4 jaar lid is bij de senioren en dat kindje Leenen recent voor de eerste keer twee of drie wedstrijden in het eerste team heeft gespeeld? En dat de selectie verder geheel bestaat uit eigen jeugd?
Mifano watcher
02 november 12:29
Carel en Sjaak, jullie hebben een heldere analyse van de situatie bij Mierlo Faalt Nooit. Echter jullie vergeten kindje Leenen. Bij Mulo niet goed genoeg voor de selectie. Dan maar met papa mee naar Mifano. En prompt in het eerste team.
Onze eigen jeugd wordt hierdoor aan de kant gezet voor een niet betere buitenstaander. Zou goed zijn het beleid van C. Van Laarhoven voort te zetten..
Sjaak
02 november 10:06
Eerlijk is eerlijk Harrie........wat Carel schrijft snijdt hout
Harrie
01 november 20:40
Ook al onjuist Jan. Noud is de enige trainer ooit die na één seizoen is vertrokken.
Jan
01 november 20:34
Kan kloppen Harrie.
De meeste trainers vertrokken. Na één seizoen.
De beste trainer die Mifano ooit gehad heeft, Noud van Buul onder andere
Harrie
01 november 18:40
Deze kindjes stonden er al in en het is de eerste keer sinds mensenheugenis dat het contract met de trainer voortijdig beëindigd wordt.
Carel
01 november 16:36
Aanstaande zondag zullen de kindjes Verberne en Vd Westen wel weer in de basis staan. Niet goed genoeg maar daar geeft Frank niets om
Frank
01 november 13:59
T'is altijd wat bij Mifano en het ligt nooit aan de spelers....