Harjan de Wit verlengt bij SV Marvilde

Deel dit bericht via:

In de lijn der verwachting heeft hoofdtrainer Harjan de Wit zijn contract bij Marvilde met een seizoen verlengd.

Persbericht SV Marvilde:
Het bestuur heeft in overleg met Harjan de Wit het lopende contract met 1 jaar verlengd tot en met het seizoen 2021/2022. Harjan is in augustus 2020 bij Marvilde begonnen als hoofdtrainer en de korte periode is door het bestuur, de spelers en Harjan als zeer positief ervaren, vandaar dat de samenwerking met minimaal 1 seizoen verlengd is.

Verder zijn er gesprekken gevoerd met Rob Vollenbroek en Louis Verwimp, de technische staf van het 2e elftal. Met hen is ook overeengekomen om het contract met minimaal 1 jaar te verlengen. Dit zien we als bestuur als een goede ontwikkeling om samen met Rob en Louis het ingezette beleid verder invulling te geven.

Ook verzorger Willem Lokhorst en keeperstrainer Richard Prinsen hebben te kennen gegeven verder te gaan in hun functie wat we binnen de vereniging erg fijn vinden.

Het bestuur wenst Harjan, Rob, Louis, Willem, Richard en spelers veel succes de komende onzekere periode en we kijken vol vertrouwen uit naar (hopelijk) het restant van dit seizoen en daarna het seizoen 2021-2022.

Bestuur SV Marvilde

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


MarvildeVolger
02 februari 8:00
Gefeliciteerd met de verlenging, benieuwd of je de ongeslagen status ook kunt verlengen.;-)
Marco Van den Braken
01 februari 13:59
Harjan en staf, gefeliciteerd met de verlenging allemaal. Goede keuze van de club. Succes