Harjan de Wit nieuwe hoofdtrainer S.V. Marvilde

Deel dit bericht via:

Persbericht SV Marvilde
S.V. Marvilde heeft met Harjan de Wit een opvolger gevonden voor de vertrekkende Edwin Slagboom. Nadat Edwin begin januari zijn vertrek aankondigde zijn wij op zoek gegaan naar een waardige vervanger. De technische commissie heeft bij de aanstelling van Harjan naar de wensen van de huidige selectie en begeleiding geluisterd en in hem een ambitieuze trainer gevonden, die zich volledig kan vinden in het technische beleid van de vereniging.

Nadat het vertrek van Harjan bij De Valk bekend werd, hebben we direct contact met hem opgenomen en zijn wij na enkele goede gesprekken een verbintenis voor 1 jaar overeengekomen, met de intentie voor een meerjarige samenwerking.

Wij zijn er van overtuigd dat Harjan met zijn ervaring bij o.a. de jeugdopleiding van RKC en Willem II en de amateurs van Schijndel en Someren op hoofdklasse niveau, onze ambitieuze en jonge selectie nog verder kan ontwikkelen.

Wij zijn als vereniging zeer verheugd met deze aanstelling en wensen Harjan veel succes in het nieuwe seizoen.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Nieuwsgierig
06 maart 9:30
De nieuwe trainer staat achter het beleid. Dit is altijd zo algemeen wat de clubs publiceren. Mag ik ook eens een keer lezen wat dan dit technische beleid inhoudt?