Gijs Bonnema nieuwe hoofdtrainer SV Budel

Deelacties:

Persbericht SV Budel
SV Budel heeft in Gijs Bonnema een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het seizoen 2024-2025.

De pas 25-jarige oefenmeester gaat bij sv Budel zijn debuut maken als hoofdtrainer en tekent een contract voor één seizoen en volgt Erik van Rooij op. Op dit moment is Bonnema trainer van het 2e elftal van VV Geldrop en werd hiermee in 2023 algeheel Nederlands kampioen. Voorzitter Rob Bergmans is erg verheugd met de komst van Bonnema: ‘We zijn ervan overtuigd dat Gijs Bonnema onze club en onze spelers met zijn enthousiasme en passie voor het spelletje naar een hoger niveau kan brengen!’

Gijs Bonnema begon al vroeg met het trainen van voetbalteams en begon net zoals de meeste trainers met het uithelpen van een jeugdteam van zijn amateurclub RPC in Eindhoven. Inmiddels is hij in het bezit van het trainersdiploma UEFA B en was de ambitieuze trainer na jaren bij Geldrop toe aan een nieuwe uitdaging. ‘Ik heb een ontzettend goed gevoel bij sv Budel. De club is ambitieus, de spelersgroep is een ideale mix van jeugdige talenten en ervaren krachten. Daarnaast is sv Budel een echte dorpsclub en die sfeer spreekt me enorm aan. Ik heb er zin in om hier aan de slag te gaan!’

Voorzitter Rob Bergmans is blij dat de talentvolle Bonnema gekozen heeft voor sv Budel. ‘We hebben in de afgelopen weken verschillende kandidaten gesproken. Gijs is voor ons een ideale kandidaat. Hij heeft een pedagogische achtergrond en heeft de afgelopen periode ook ervaring opgedaan bij een profclub in de jeugdopleiding. Het is een jonge en enthousiaste trainer die dolgraag de stap wil maken naar een eerste elftal. We zijn blij dat we hem die kans kunnen bieden. In het verleden hebben we als club vaker met succes jonge trainers de kans gegeven.’

We wensen Gijs Bonnema nog veel succes in de rest van het seizoen bij zijn huidige club Geldrop en we hopen op een succesvolle samenwerking in het nieuwe seizoen.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Roger
31 januari 15:29
Mooi Gijs, veel succes !
Frans Strik. Oud voorzitter sv Budel.
29 januari 16:12
Veel succes Gijs Bonnema bij de Bulanders. Een prachtige vereniging met een brede selectie van 'eigen' spelers. Hopelijk het volgende seizoen uitkomend in Zuid I van de KNVB. Een mogelijkheid om dit seizoen te promoveren naar de 2e Klasse is absoluut aanwezig.
Fan
29 januari 12:50
Gijs heeft ook bij psv / Eindhoven bvo 11 jaar
Piettie
29 januari 10:18
@vraag van de dag: Gijs heeft bij RPC en Geldrop op het hoogste jeugdniveau gespeeld, is vervolgens in mijn tijd bij Geldrop geblesseerd geraakt en helaas zat voetballen er niet meer in. Op 13 jarige leeftijd ging hij al aan de gang bij de kleintjes, vervolgens groeide hij bij Geldrop via B1 en A1 ( waar hij met beide teams promoveerde) door naar het 2e en assistent onder mij, ook dat deed hij voortreffelijk en je zag 3 jaar gelden al, dat Gijs een prima trainer ging worden, steeds goed voorbereid, verstand van het spelletje en zeer gedreven. Geloof me maar dat Budel veel plezier aan Gijs gaat beleven en dit slechts een start is van een veel belovende trainer. Moet Budel ook echt de complimenten geven, dat zij het wel aan durven met en jonge trainer, en zoals eerder al vermeld, daar gaan ze geen spijt van krijgen.
Bernadette
28 januari 22:37
Gijs heel veel succes bij sv Budel Het gaat je zeker lukken jammer dat je Geldrop verlaat ik had je graag bij Geldrop 1 gezien heel veel succes
Vraag van de dag
28 januari 21:46
Waar heeft Gijs zelf gespeeld? Heeft hij kennis van het niveau waarop hij gaat trainen? Ps. Niet om afkrakend te zijn, ik gun hem het beste! Ik ben gewoon benieuwd waar hij zijn kennis heeft gehaald. 25 jaar en dan al top 3e klasse.
Bulander
28 januari 18:58
Supporters. Arbeidsrechtelijk is het mogelijk om na twee tijdelijke overeenkomsten afspraken te maken. Erik kon gewoon door met deze mogelijkheid. Ik kan de kenner hierin zeker volgen. En Erik was teleurgesteld in het beëindigen / niet verlengen. Vergis jullie niet. Baarlo is andere koek dan SBC en Gestel. Dit vertekend kwaliteit. Maar Gijs is een hele goede trainer in de dop vastgelegd. Laat hem ervaring op doen in een Limburgse klasse. Dan weet hij snel hoe te handelen met zeer negatief ‘voetballende’ teams.
Ad Versmissen
28 januari 17:42
Proficiat Gijs, met jouw enthousiasme komt het vast goed met/in Budel
RPC
28 januari 16:35
Proficiat Gijs, en mooie stap
Erwin
28 januari 11:49

SV Budel is en mooie club en de keuze van een trainerswissel is aan de club zelf. Denk dat ze met Bonnema een goede en enthousiaste trainer hebben binnengehaald die een mooie toekomst voor zich heeft. De keuze voor Budel is voor Bonnema de juiste, gezien de potentie van eigen jeugd. Succes beide!

Supporters sv Budel
28 januari 11:17
@kenner: stop eens met dat afkraken van SV Budel. Jij weet totaal niet hoe het gegaan is met de afspraken tussen onze huidige trainer Erik en het bestuur. Verder geeft ons bestuur opnieuw een jonge gast (Gijs Bonnema) de kans, en het vertrouwen om ervaring op te doen bij een mooie vereniging, met talentvolle jonge spelers uit het eigen dorp. Na het kampioenschap van afgelopen seizoen draait het team opnieuw mee in de bovenste regionen en is promotie naar de 2e klasse misschien zelfs mogelijk. Hopelijk volgend seizoen weer in een Brabantse klasse zou dan wel weer fijn zijn. Fijne zondag nog “kenner”.
Wil Soetens
28 januari 10:13
Mooi dat een club een jonge enthousiaste trainer aanstelt. Het geeft aan dat ze deze jongen een kans geven, wat best gedurfd is. Toch zal hij als beste uit de bus zijn gekomen uit de kandidaten. Mooi om het volgend seizoen te gaan volgen.
Ed
27 januari 23:04
Gijs en SV Budel gefeliciteerd. Na jarenlang een succesvol trainersduo met Coen te hebben gevormd, gaan jullie na dit seizoen ieder je eigen weg. Heel veel succes Gijs met je nieuwe uitdaging.
Jeroen Vermaas
27 januari 21:15
Gijs van harte gefeliciteerd met je nieuwe club en dat het mag leiden tot een mooie samenwerking. Nog veel succes dit seizoen bij Geldrop
Toon
27 januari 20:34
@kenner(s), Wanne zwets!!!!
Geldrop
27 januari 19:32
Ik zie een negatief bericht van Geldrop er af gehaald
Kenner
27 januari 19:14
@ @kenner. Ik bedoel niet eens zo zeer dat vreemde beleid om maximaal twee jaar met een trainer te werken. Kan een trainer ook weinig opbouwen. Vaak hebben ze nog een derde of vierde jaar nodig. Maar het Limburgse karakter van de club is geen uitdaging voor een 25 jarig talent. Voor je reageert. Budel ligt in Brabant maar het is daar echt Limburg en het karakter van de Limburgers.
@kenner
27 januari 18:38
De clubs lagen niet voor t oprapen voor Gijs wat ook logisch is gezien zijn ervaring en leeftijd .En voor Budel was t lastig om een trainer te vinden gezien het beleid wat ze voeren omtrent contracten met trainers. Dus waarschijnlijk beide blij. Succes in ieder geval.
Kenner
27 januari 18:27
Gefeliciteerd Gijs en jij veel succes. Had je een meer uitdagende club toegewenst ipv Budel.
Joris
27 januari 18:02
Een mooie stap vriend. Een club met een mooi dorps karakter, iets wat bij jou gaat passen. Nu op naar een mooie afsluiting bij Geldrop!
Erik van rooij
27 januari 17:40
Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging.
Pascal
27 januari 17:34
Proficiat Gijs en succes in en met Budel
Rutje
27 januari 17:17
Mooi stap Gijs. Veel succes met deze uitdaging bij Budel!
René Budel
27 januari 17:06
Van harte welkom bij ons mooie clubke. Succes!
Piettie
27 januari 17:05
Wat een geweldige vervolgstap Gijs, en wat een klasse van Budel om Gijs de kans te geven, daar krijgen ze geen spijt van, beide gefeliciteerd en succes samen 💪