Get your tickets! voor de eerste thuiswedstrijd op 21 augustus

Deelacties:

Komende vrijdag begint Lommel SK aan de competitie. Ze starten in de Challenger Pro League met een uitwedstrijd bij nieuwkomer Dender EH. Op zondag 21 augustus om 16:00 volgt de eerste thuiswedstrijd tegen RSCA Futures!

HET IS ZOVER!

Een ongelooflijk drukke zomer met immens veel vernieuwingen binnen onze club, kreeg maandag met een toptransfer nog meer cachet. De Spanjaard Alex Granell trainde de afgelopen dagen al mee met de groep. Granell brengt bakken ervaring naar ons Lommelse middenveld. Hij heeft meer dan 60 wedstrijden in La Liga op z'n conto en scoorde zelfs op Bernabeu. De mercato blijft open en wij hopen verder te kunnen aanvullen.

HOSPITALITY
Met meer dan 125 seizoensgasten in Full Hospitality in Treetops én stevige groei in Rootsbar en 1932, dikte de LSK businessclub opnieuw stevig aan. Elke hospitalityclient zal in de loop van volgende week zijn e-tickets voor de eerste wedstrijd ontvangen, waarna de abonnementskaartjes worden verdeeld.

Wil u nog een tafeltje reserveren voor de opener op zondag 21/08 om 16:00 tegen RSCA Futures? Klik hier!

PARTNERSHIPS
Terwijl de Main Partners Bingoal, Henders&Hazel, APK Group_QJobs, Volvo Rutten, QCleaners_Synbio hun engagement aanhielden, mogen we voor het komende seizoen met Appsys ICT Group en Stad Lommel twee nieuwe Main Partners verwelkomen. Het Peerse groeibedrijf Appsys ICT Group tekende een overeenkomst met de club voor de komende drie seizoenen. Met Derdaele Group, Morssinkhof Plastics, Theuws Groep, Dilissen Logistics en Edibo mogen we tevens tellen op enkele stevige groeibedrijven die zich verder gebonden hebben aan de club. Bedankt!

RESERVEER HIER JE DINNERS
GET YOUR TICKETS!

Wil jij reguliere tickets aankopen voor de wedstrijd tegen RSCA Futures?
Surf naar https://tickets.lommelsk.be/ en koop nu al je tickets!
#oneteam #onelommel
 

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?