Gestel wil toch in derde klasse blijven

Deelacties:

VV Gestel heeft haar aanvraag voor vrijwillige degradatie naar de vierde klasse definitief ingetrokken. De club had tot 20 juni de tijd gekregen van de KNVB om een beslissing te nemen.

Met de komst van Umur Agir (Sporting Grote Heide (B), Mo El Moussaoui (Riethoven), Ieljas Achenteh (HVV Helmond), Ibrahim Danisik (HVV Helmond), Kaan Ünal (Rood Wit V.), Rick van der Heijden (geen club), Enes Krikic (RKVV Tongelre) en Tarik Belga (Brabantia) was VV Gestel al verzekerd van acht nieuwe spelers. De club was nog op zoek naar een keeper en heeft deze gevonden in de persoon van Efekan Aydin, die na een seizoen SV Tivoli terugkeert bij Gestel. 

De selectie waarborgt na de komst van negen nieuwe spelers voldoende kwaliteiten voor de derde klasse. Dit was een vereiste van het bestuur.

(Ondertussen is er nog een speler aan de selectie toegevoegd. De ervaren middenvelder Hamid Salhi van Rood Wit V. Hij is de tiende nieuweling)

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


FK
16 juni 16:03
Dit artikel gaat toch over vv Gestel. Kunnen we het slecht over Unitas, RPC, Brabantia of zo hebben.
gerrie
16 juni 15:46
Ik zie heel veel clubs in Eindhoven waar spelers komen en gaan maar er word hier altijd maar over vv gestel gesproken ik denk dat iedereen in de spiegel moet kijken en lekker gaan genieten van het mooie weer groetjes
Kunst
16 juni 15:34
Helemaal mee eens! De jeugdopleiding is het aller belangrijkste wat er is. Deze website moet daar veel meer aandacht aan besteden !!!! Vaker gezegd. Het begint bij de jeugd
FK
16 juni 14:54
Volgend seizoen weer hetzelfde probleem als de gehaalde spelers weer naar een andere vereniging gaan, zeker als de resultaten tegen zouden vallen. Probeer een club op te bouwen, stop geld en energie in het opzetten van een goede jeugdafdeling. Daar ligt de toekomst!!!!
Kenner nr2
15 juni 17:27
Leuk al die namen, maar dat is/maakt nog geen team. Succes in de derde klasse. Ik denk dat het een teleurstelling wordt.
@kenner
15 juni 17:05
Je kan je naam beter veranderen in de Fabeltjeskrant. Meer als de helft van de spelers komt uit gestel. Spelers als Noijen, Achenteh, Aydin , e moussaoui enz. geboren en getogen in hartje gestel, zelfs de trainer komt ui gestel. Dus in jou geval beter bezig houden met die club van jou waar meer als de helft van de bovenbouw wegloopt. Groeten uit de bennekel
Kenner
15 juni 16:38
Jammer dat z.n club na de klote gast. Een gestelse club. En er speelt geen echte gestelnaar in. Als ik kijk na de namen, dan zie ik dat ik er geen van ken. En de club kast zal ook niet gevuld worden.
Maarten
15 juni 15:15

Komen en gaan van spelers/ trainers/ sponsoren daar. We kennen allemaal het verhaal van de club de afgelopen jaren. Geen noemenswaardige jeugdafdeling (drie teams in de onderbouw). Betekent denk ik ook geen fundament voor een gezonde club.

Frank
15 juni 15:09

Respect voor de trainer, zowel bij Nieuw Woensel als VV Gestel twee goede teams opgezet in zeer korte tijd.

Ron
15 juni 14:38
We hebben het over 3e / 4e klasse !!! Tjonge Tjonge wat een niveau en wat een discussie van niks. Het gaat nergens over
@KNVB
15 juni 14:05
De KNVB heeft Gestel zelf deze deadline gegeven dus ik zou niet inzien waarom de KNVB hier niet mee instemt. Gestel is afgelopen seizoen niet gedegradeerd dus hebben zij gewoon recht op een plek in de 3de klasse. AL zouden clubs dit een rare manier van handelen vinden dan kan daar ook niks mee gedaan worden. Heb jij de KNVB ooit naar een club zien luisteren? Ik nog niet en ik zal je zeggen dat als er al een club bezwaar zou hebben en dit aan de KNVB laat weten deze hierin toch niks zullen doen. Maar uit jouw stukje neem ik meer op dat jij Gestel zelf liever gewoon ziet verdwijnen naar de 4de klasse of heb ik dat mis?
KBVB
15 juni 14:04
Hoorde dat die trainer niet 1 maar 2 sterke selecties heeft opgezet in zeer korte tijd... Chapeau, die gast moeten ze technisch directeur maken bij psv. Sallukes
KNVB
15 juni 13:26
En als de KNVB hier niet mee instemt? Of als de clubs uit de 3de klasse dit een rare manier van handelen vinden (eerst kijken of er een goed team staat en dan beslissen we even in welke competitie we graag spelen) en hier niet mee akkoord gaan?