Gerard van Leerdam (Woelselse Boys)  benoemd tot Lid van verdienste KNVB

Deel dit bericht via:

Na de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau in 2014 is Gerard van leerdam afgelopen zaterdag, tijdens de viering van het 90-jarig bestaan van Woenselse Boys,  ook benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB.

Van Leerdam is inmiddels al ruim veertig jaar bestuurslid van de club uit Woensel. De huidige secretaris zet zich al sinds 1979 in voor de club. Hij begon als voetbaltrainer bij de jeugd, daarna heeft hij verschillende functies bekleed binnen het bestuur. Door zijn inzet heeft Woenselse Boys goede relaties opgebouwd met de KNVB, de Gemeente Eindhoven en het Studenten Sportcentrum op de TU/e. Ook is de vereniging inmiddels gegroeid naar ruim 600 leden. Van Leerdam was ook nauw betrokken bij de komst van de nieuwe kantine op sportpark De Hondsheuvels. Daarnaast wist hij -samen met de rest van het bestuur- de club tien jaar geleden uit de financiële problemen te helpen. Een echte clubman die op deze wijze een erkenning krijgt toegewezen die hij meer dan verdiend.

Naast de benoeming van Gerard van Leerdam werden door de Gemeente Eindhoven de vrijwilligers-onderscheidingen uitgereikt aan de jeugdcommissieleden Marion Hugers, Jan van Dorst en Jan Rooijakkers.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Jeroen van der Schoot
28 oktober 12:19
Gerard van harte gefeliciteerd.
Geweldig wat je voor Woenselse Boys allemaal doet en gedaan hebt.
Hopelijk in goede gezondheid kun je nog lang hiermee door gaan.
Gr Jeroen v der Schoot
Jack de Kroon
27 oktober 18:42
Gerard, dik verdiend. Top mens
Jeroen Vermaas
27 oktober 17:34
Gerard van harte met jou onderscheiding, geweldig hoor. Jij verdiend ook echt, geweldig werk. Woenselse boys zou trots zijn. Mvg Jeroen Vermaas