Geen blad voor de mond bij interview Peter Gillis

Deelacties:

Onlangs hadden we voor de Voetbalkranten van Amateurvoetbaleindhoven een interview met de welbekende Peter Gilis. Hij kende onze site en wilde als hoofdsponsor van Olympia Boys graag meewerken.

Samen met hoofdtrainer Frens Geerlings van Olympia Boys brachten we een bezoek aan zijn villa in Neerpelt. We werden vriendelijk ontvangen door de reality-soapster en onder het genot van een warme kop koffie stelden we Gillis een aantal vragen over zijn succes met de vakantieparken, het tv programma ‘Massa is Kassa’ en zijn betrokkenheid als hoofdsponsor van Olympia Boys.

Maar we vroegen hem ook naar zijn privéleven en de achtervolging van de media. Gilis nam geen blad voor de mond en gaf hier uitgebreid antwoord op. We zijn dus weer een ervaring rijker en we hebben een man ontmoet die in de media nogal bekritiseerd wordt. We hebben echter kennis gemaakt met een warm en vriendelijk persoon, die absoluut geen arrogantie uitstraalt. ‘Maar als het om zaken gaat, ben ik keihard’.

Wintereditie
Het interview met Peter Gilis en Frens Geerlings hebben we gemaakt voor de wintereditie van de voetbalkranten, die begin maart worden verspreid bij de voetbalclubs uit onze regio.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Jeroen Frederiks
10 januari 12:31
Er zijn altijd voor en tegenstanders die hun mening uiten. Laat de redactie van deze geweldige website hun keuzes maken. Ik denk dat het knap is dat ze het voor elkaar hebben gekregen om deze bekendheid te interviewen.
Ad
10 januari 12:06
Mensen die alleen maar negatieve dingen over peter gillis vertellen dat hij crimineel is kunnen beter naar die boeven bij gemeentes en dat spul in den haag kijken dat zijn criminelen
Johnny van der zee
10 januari 9:05

Waarom wordt Peter altijd bekritiseerd echt alles wat die man doet is niet goed lijkt. Waarom kijken er dan zoveel mensen naar het programma.

Mr.K.R.O.M. de Krijter
10 januari 8:39
Jammer dat een degelijke en informatieve (voetbal)site als deze zich nu ook al begeeft op het pad dat normaal door Story, Privé en menig juicekanaal wordt bewandeld. Ben het eens met reactie van Kees: leuk dat die man Olympia Boys sponsort maar meer valt er niet te melden. Amateurvoetbaleindhoven: "Maar we vroegen hem ook naar zijn privéleven en de achtervolging van de media". Denkt niet dat ik naar deze site ga om geïnformeerd te worden over het privéleven van Peter Gillis. En met dit interview hijg je als één van die media ook in zijn nek. Kortom, een jammerlijke vergissing.
Denise
10 januari 7:52
Ben die Gilles hetze van roddelpraat ook spuugzat
Rita Ibink
10 januari 0:48
Is altijd gezellig
Harry Aarts
09 januari 23:37
Waarom in de krant voor de amateurclubs , zet het hier dan ook op beste redactie , gr
Frank van Kampen
09 januari 21:20
Mooi affiche en complimenten dat jullie dit interview hebben afgenomen met Frens en de welbekende Gilis. Ik denk wel dat deze site zich niet hoeft bewijzen hierin. De site is gewoon top voor de amateurliefhebber. Met up to date nieuws en vooral de snelle uitslagen en standen.
PG
09 januari 20:40
Loop nie goe af...
Kees
09 januari 20:38
Hier slaan jullie toch wel de plank mis in mijn ogen. Behoudens dat hij sponsor is van een amateurclub heeft hij toch helemaal geen meerwaarde voor deze ontzettende leuke site en amateurvoetbal in zijn totaliteit.
Patrick meinhardt
09 januari 18:34
Wie is die man langs Frens.