Gebroeders van Boekel nemen einde seizoen afscheid bij UNA

Deelacties:

Rob en Niek van Boekel nemen na jarenlang in de top van het amateurvoetbal te hebben gespeeld afscheid bij UNA.

Persbericht UNA:
Niek en Rob van Boekel hebben beide aangegeven dat het tijd is om na dit seizoen te stoppen als selectiespeler van VV UNA. Niek (foto links) is bezig aan zijn 17e en Rob aan zijn 10e seizoen bij de derde divisionist. Rob kwam voor zijn tijdperk UNA ook uit voor PSV en FC Eindhoven.  

De twee broers hebben samen de hoogtijdagen van UNA in de Topklasse en Tweede divisie mogen meemaken. Nu komt er dan toch een definitief einde aan dit jarenlange voetballeven.

Op vrijdag 2 juni wordt er een afscheidswedstrijd gespeeld met spelers en oud-spelers uit de periode van de gebroeders van Boekel bij UNA. Tijdens deze avond zal er stilgestaan worden bij dit memorabele gebeuren en zullen er de meest geweldige en leuke herinneringen opgehaald  worden.

 

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


UNA-Fan
06 maart 16:17
Toppers. Jammer maar begrijpelijk. Bedankt voor de mooie jaren.
Eric Boesten
06 maart 15:31
Uitstekende voetballers en allebei maker van fantastische doelpunten. UNA heeft aan beide erg veel te danken. Rob en Niek, het ga jullie allebei goed!
Martin Swinkels
06 maart 14:41
Geweldige persoonlijkheden die veel betekent hebben voor de club. Hoop dat ze behouden blijven voor UNA maar dan in een andere functie en misschien nog als speler in een lager elftal.