Frank Teeuwen nieuwe trainer Deurne. Vergoossen verlengt bij SV Someren

Deel dit bericht via:

Persbericht Deurne
Frank Teeuwen (23 juni 1989) is voor het seizoen 2020-2021 aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van SV Deurne dat uitkomt in de eerste klasse D van Zuid II. Teeuwen, kind van de club, volgt Jurgen Elbers op, die begin november van vorig jaar aankondigde na zijn derde seizoen bij de blauw-witten te stoppen om wat meer tijd voor zijn gezin te hebben. De nieuwe trainer wordt komend seizoen bijgestaan door Wim Verbeek (34) die 15 seizoenen in de Deurnese hoofdmacht speelde, waarvan elf jaar als aanvoerder.

Van jongs af aan is Teeuwen lid van SV Deurne, waar hij ook voetbalde. De club stelde hem in staat de trainerscursussen UEFA- C - B en A te volgen. Sinds het seizoen 2017-2018 is Teeuwen als assistent-trainer betrokken bij de Deurnese hoofdmacht.

Na Theo van Dijk in het seizoen 1978 – 1979 heeft SV Deurne in Frank Teeuwen na 42 seizoenen weer een trainer die afkomstig is uit de eigen gelederen. SV Deurne-voorzitter John Verhees is trots en blij met de nieuwe hoofdtrainer, waarbij hij opmerkt dat SV Deurne een club is die een duidelijke lijn heeft uitgezet, waarvan het samen doen het belangrijkste kenmerk is. Dit geldt zowel voor het opleiden van eigen spelers, maar ook van de trainers.

Someren verlengt contracten met hoofdtrainers
Dominik Vergoossen is ook in het seizoen 2020-2021 hoofdtrainer van het vaandelteam van SV Someren, het wordt zijn derde seizoen op sportpark De Potacker. Dit maakte voorzitter Antoon Sonnemans bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie in het clubhuis. Tevens werd bekend dat ook het contract met Ivo Veltrop, hoofdtrainer Someren/NWC VR1, met één seizoen is verlengd.

,,Ik ben heel blij dat ik ook volgend seizoen voor de groep sta, ik heb het uitstekend naar mijn zin bij SV Someren” stelt Vergoossen. Onder zijn leiding staat Someren op dit moment op de zesde positie in de tweede klasse F. Volgens Vergoossen zit er nog veel rek in de selectie: ,,We presteren dit jaar te wisselvallig, dit heeft verschillende oorzaken. We hebben veel last van blessures en we hebben een heel jonge selectie” geeft de hoofdtrainer aan. De leeftijd is ook juist de kracht aldus Vergoossen: ,,Er zit heel veel potentie in dit team, we moeten zorgen dat we de groep bij elkaar houden, dan kunnen er hele mooie dingen gebeuren” aldus een tevreden Vergoossen. Ook binnen de spelersgroep is de contractverlenging met gejuich ontvangen. ,,Dit is heel mooi nieuws, Dominik is een ervaren trainer en ligt uitstekend binnen de spelersgroep” zo geeft aanvoerder Maarten Werts in een korte verklaring aan.

,,Super” is de eerste reactie van captain Yvonne Swinkels op het nieuws dat Ivo Veltrop volgend seizoen voor het vierde jaar hoofdtrainer is van Someren/NWC. ,,Ivo is een gedreven trainer die alles in het belang van het team stelt. Het winnen van wedstrijden is belangrijk maar Ivo zorgt er ook voor dat sfeer binnen de groep goed is, dat motiveert de speelsters” stelt Swinkels. De hoofdrolspeler zelf is ook blij dat hij volgend jaar nog steeds hoofdtrainer is en blikt al vooruit: ,,We moeten een stabiele hoofdklasser worden die met verzorgd en attractief voetbal de wedstrijden weet te winnen” aldus Ivo Veltrop.

Voorzitter Antoon Sonnemans is uiteraard in zijn nopjes met de contractverlengingen van beide trainers. ,,We hebben met volle overtuiging ingezet op een langer verblijf van Dominik en Ivo bij Someren en zijn blij dat het goede gevoel wederzijds is” stelt Sonnemans.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?