Frank Kusters verlengt bij VV Nijnsel

Persbericht Nijnsel:
Afgelopen donderdag zijn er paar handtekeningen gezet onder een nieuw contract voor het seizoen 2023-2024. Dat wordt dan het tweede seizoen van de succesvolle Bossche hardliner. Frank Kusters valt goed in het Nijnselse pulletje en ook hijzelf heeft een goed gevoel bij de club. Voor alle partijen is het prettig dat er snel duidelijkheid is ontstaan.

Hoofd Voetbalzaken Johan van der Pas is op tijd begonnen met de gesprekken; trainer, spelers, technische commissie en bestuur. En al snel bleek dat alle partijen op één lijn zaten. Verbeterpunten zijn er altijd maar dat geldt vanzelfsprekend ook voor de spelers.

Nijnsel Heren 1 heeft zich inmiddels stevig in de kop genesteld van de vierde klasse en presteert misschien wel boven verwachting, zeker gezien een tsunami aan blessures. Het team voelt zich duidelijk senang in deze competitie die overigens een stuk minder sterk is dan de Kempische derdeklasse waarin afgelopen seizoen geen potten konden worden gebroken. Na 11 december begint de winterstop.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?