Foutje hersteld: Nederwetten ingedeeld in 5e klasse D

Deelacties:

Reacties stroomden binnen na bekendmaking van de nieuwe competitie-indelingen seizoen 2023-‘24.
Daar stond Nederwetten ingedeeld in de 4e klasse E. Nederwetten kwam het afgelopen seizoen uit in de 5e klasse E waar het eindigde op de 10e plaats in de competitie. Bij navraag was er bij de club niets bekend over deze onverwachte promotie, waarop we al snel tot de conclusie kwamen dat de KNVB een foutje had gemaakt.

Indeling
Vandaag heeft de KNVB deze fout hersteld en heeft Nederwetten ingedeeld in de 5e klasse D. Daardoor bestaat de 4e klasse E in het nieuwe seizoen niet uit 13 ploegen maar uit 12 ploegen.  

 

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Pietie
14 juli 9:27
Zouden het Jack, het weekend is toch van ons, dus een paar kilometertjes meer kan de pret niet drukken.
@ROY WOUTERS
13 juli 15:49
Lijkt me qua geografische ligging ook logischer dat Nederwetten en DEES van poule switchen
Jack
13 juli 12:11
Pietie we boeken wel wat overnachtingen in Bels :) die adresjes daar stonden nog vast is mijn planner vandaar die 1200 ;)
Roy Wouters
12 juli 10:17
Niet te geloven. Is gewoon drukje op de knop en klaar. Deze indeling kan wel eens gevolgen hebben voor de kleinere clubs met toch al krappe selectie, bijna alle clubs waar je binding mee hebt opgebouwd laatste jaren.....weg.
Mr. K.R.O.M. de Krijter
12 juli 9:53
Inderdaad, ik had een moment tijd. Het is altijd de moeite waard om foutieve berichten te corrigeren. In NL wordt er al veel te vaak nepnieuws verspreid dus als ik 10 minuten van mijn tijd kan besteden om de 1200 km van Jack "recht te zetten" dan doe ik dat graag. AVE verdient dat.
Piettie
12 juli 8:04
Jack, kom gewoon naar de Polder en je mag met ons meerijden.
@MR. K.R.O.M. De Rijter
11 juli 22:35
Jij hebt ook niet veel te doen in het dagelijks leven als je de kilometers van RKGSV gaat berekenen
Mr. K.R.O.M. de Krijter
11 juli 10:28
Ik heb het eens even uitgerekend via de ANWB routeplanner. Gerwen moet 278,3 km rijden om 11 wedstrijden te kunnen spelen. Da's 25,3 km gemiddeld. O ja, ze moeten ook weer terug naar Gerwen natuurlijk. Da's dus 556,6 km heen en weer. En Jack, da's nogal wat anders dan jouw 1200 km. Tenzij je als enigste club een dubbele competitie speelt.
Johan
10 juli 20:31
Jack het valt wel mee allemaal rond of in eindhoven en dat is echt geen 1200 km.
Martin
10 juli 18:37
Behoudens de emotionele reacties die ik nog wel kan begrijpen is volgens mij het volgende aan de orde. Wat kan er op tegen zijn om eens tegen vrij onbekende tegenstanders te moeten gaan spelen? Wat nog wel mee kan spelen in de reacties is de afstand die moet worden afgelegd voor de uitwedstrijden.
Freek Summa
10 juli 16:10

De indelingen slaan nergens op. Derby’s ontstaan als je enkele jaren tergen elkaar speelt. Het is voor deze site ook weer ieder jaar bekijken welke klasses ze gaan belichten. Niet eenvoudig, maar complimenten voor wat ze doen!! Succes allemaal

@Jack
10 juli 16:07
Onbegrijpelijk. Afgelopen seizoen in de regio Helmond wat goed paste bij Gerwen. Nu Idd verre uitwedstrijden. Wat een voetbalbond hebben wij.
Jack
10 juli 15:15
RKGSV gaat het aankomende seizoen ongeveer 1200 km rijden om de uitwedstrijden te kunnen spelen. Weet niet of dat de bedoeling is.