FC Eindhoven ontvangt a.s. vrijdag FT Antwerpen in strijdt om de BENECUP

Deel dit bericht via:

Het verlies tegen het laag geklasseerde ZVV Volendam moet FC Eindhoven snel vergeten. Want de eerstvolgende wedstrijd is een internationale ontmoeting tegen FT Antwerpen om de prestigieuze BENECUP, de verliezend bekerfinalist van België tegen de bekerwinnaar van Nederland. De strijd om deze cup bestaat uit een thuis- en uitwedstrijd. Coach Jan Vogels heeft drie weken de tijd om zijn spelers voor te bereiden op deze belangrijke wedstrijd en om hen weer op het juiste spoor te zetten.

De eerste wedstrijd speelt FC Eindhoven thuis en is op vrijdagavond 1 november, aanvang 20.00 uur in het Indoor Sportcentrum Eindhoven aan de Theo Koomenlaan 1 te Eindhoven. 

Algemeen directeur Anil Badloe: 'FT Antwerpen is een club met een rijk verleden, ook een club waar we al jaren een vriendschapsverband mee hebben. FT Antwerpen staat aan kop in de Belgische competitie en heeft nog geen puntverlies getolereerd. We zullen alle zeilen moeten bij zetten om dit Antwerpen te verslaan en de BENECUP in Eindhoven te houden.' 

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?