FC Eindhoven/av versterkt zich met Tom Dekkers en Bob Adriaans

Deelacties:

FC Eindhoven/av heeft zich per direct versterkt met middenvelder Bob Adriaans en verdediger Tom Dekkers.
Beide spelers maken de overstap vanuit de Belgische competitie. De 22-jarige Adriaans komt over van het KFC Esperanza Pelt en de 30-jarige Tom Dekkers van SV Herkol.

Adriaans maakte afgelopen zomer de overstap vanuit Oss’20 naar Esperanza Pelt en speelde voorheen bij Lommel SK. In de jeugd kwam hij uit voor De Raven en FC Eindhoven.
Dekkers heeft een rijk verleden in het amateurvoetbal. Hij maakte afgelopen seizoen de overstap van Blauw Geel’38 naar SV Herkol en kwam voorheen ook uit voor Geldrop, De Valk, UNA en Rood Wit V.

Naast deze twee versterkingen kunnen de amateurs van FC Eindhoven per 1 februari ook weer beschikken over Wael Nasser.

De jonge talentvolle aanvaller werd in oktober, na de gestaakte wedstrijd tegen DOSKO, voor vijf maanden geschorst. Gezien Nasser een cursus gaat volgen binnen de KNVB over zijn handelen in de wedstrijd en de rode kaart, wordt de schorsing omgezet van vijf naar drie maanden.

André Nijssen: Met de komst van Adriaans en Dekkers en de terugkeer van Nasser is de selectie weer redelijk op orde. Door de vele blessures en schorsingen was het noodzaak om de selectie te versterken. Ik denk dat we met deze groep het niveau weer kunnen aantikken zoals in het begin van de competitie. 

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.