FC Eindhoven/av verslaat koploper Brabantia en sluit aan bij de top.

Deel dit bericht via:

FC Eindhoven/av heeft de goede reeks van de afgelopen wedstrijden voortgezet. De ploeg van Peter Coumans was ditmaal ook te sterk voor koploper Brabantia. Door deze overwinning veroverde de amateurs van FC Eindhoven in de laatste zes wedstrijden zestien punten.

Alle wedstrijden voor zondag 9 februari zijn afgelast. De wedstrijd tussen beide Eindhovense ploegen stond gepland op de zaterdagavond en is een van de twee wedstrijden die dit weekend gespeeld is in onze regio. De andere wedstrijd op zaterdagavond was het treffen tussen FC de Rakt en VCO in de vijfde klasse E. Koploper FC de Rakt won de confrontatie tegen de nummer laatst in de competitie met 4-3.

Brede top in 1C
Beide ploegen begonnen wat onrustig aan de wedstrijd en gaven elkaar weinig toe. Voor rust waren er ook nauwelijks kansen te bespeuren. Na rust kwam FC Eindhoven/av beter uit de kleedkamer en kwam het al vrij snel op voorsprong. Na een aarzeling in de defensie van de bezoekers was het topschutter Jordi van Meurs die profiteerde en voor de 1-0 voorsprong zorgde.
Na de openingstreffer controleerde  FC Eindhoven/av de wedstrijd. Brabantia drong wel aan en ging op zoek naar de gelijkmaker maar echt gevaarlijk werd de ploeg van Ernie Brandts niet. In de laatste minuut van de wedstrijd maakte ‘goudhaantje’ Van Meurs zijn tweede treffer van de avond en de wedstrijd was beslist, 2-0.

Door deze overwinning sluit FC Eindhoven/av zich aan in de top van de Eerste klasse C. De verschillen in de top zijn minimaal.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Wouter
11 februari 12:58
Voor volledigheid.... Hij is trainer van zowel FCE "profs" als Brabantia
Wouter
11 februari 12:56
@SVD je weet het dus tóch. Blijkt niet uit je eerdere opmerking, want wat was er dan precies fout in het verslag volgens jou?
SvD
10 februari 14:13
@wouter NIET van een amateurclub, maar van FCE "profs" tóch? Of ben ik abuis?
wouter
10 februari 12:57
@SVD: Van welke AMATEURclub is Brandts trainer volgens jou?
Jan Daams
10 februari 10:29
Brabantia drong wel aan en ging op zoek naar de gelijkmaker maar echt gevaarlijk werd de ploeg van Ernie Brandts niet. Brabantia - Ernie Brandts. Geen speld tussen te krijgen.
SvD
10 februari 10:10
@Hennie, oh nee....er staat toch duidelijk de ploeg van Ernie Brandts. Klopt niet, of wel dan?
Hennie v/d W
10 februari 0:24
@SVD: Uuuh, volgens mij staat er ook niet vermeld dat Brandts de trainer is van Fc Eindhoven dus de volgende keer na een pilsje niet in de pen klimmen! En de auteur heft zijn werk prima gedaan.
SvD
09 februari 23:41
Uuuh, volgens mij is Ernie Brandts niet de trainer van FC Eindhoven A/V hoor..... auteur van dit bericht heeft zijn huiswerk niet heel goed gedaan.