FC Eindhoven/av neemt afscheid van zeven selectiespelers

Deel dit bericht via:

Tegenover de komst van Nawid Sadat (Unitas’59), Tim Rerimassie (Blauw Geel ’38) Ritchie-Sam Anpong (UNA) Aimane Mrabet (RKSV Minor) en Davey van Bokhoven (RKSV Nuenen) gaan de amateurs van FC Eindhoven afscheid nemen van zeven spelers uit de huidige selectie.

Wesley Bakermans, Justin de Vos, Michel Leon-Payo, Sander Heesakkers, Jordi van Meurs, Maiky Fecunda en Soufyan Oulaidi zijn volgend seizoen niet meer te bewonderen in het blauw-witte shirt van FC Eindhoven.

Sander Heesakkers vertrekt naar het Belgische Lille. Heesakkers kwam in januari 2020 over van Kozakken Boys en was een vaste waarde voor trainer Coumans. 

Wesley Bakermans stopt met voetballen vanwege zijn werkzaamheden, Bakermans gaat de zaak van zijn vader Frank overnemen en kan deze nieuwe uitdaging niet combineren met voetbal.

Michel Leon-Payo zet ‘voorlopig’ een punt achter zijn carrière. Zijn interesse in het voetbalspelletje is volgens zijn eigen zeggen verdwenen.

Naast dit drietal vertrekken ook Justin de Vos, Maiky Fecunda, Jordi van Meurs en Soufyan Oulaidi.

Justin De Vos kwam in januari 2019 over van FC Lienden. Hij was sinds zijn komst een vaste waarde voor het eerste elftal. De toekomst voor De Vos ligt waarschijnlijk bij een club in de omgeving van zijn woonplaats Utrecht.

Maiky Fecunda kwam afgelopen zomer, samen met Colin van Gool, Lars van Stipdonk en Evrim Karatas, over van RKSV Nuenen. Het avontuur van de aanvaller bij FC Eindhoven/av  is van korte duur geweest en waar hij volgend seizoen te bewonderen is, is nog niet bekend.

Ook Soufyan Oulaidi maakte in de zomer 2020 de overstap naar FC Eindhoven/av, hij kwam over van HVV Helmond. Oulaidi keert waarschijnlijk terug naar de regio Helmond. Mierlo Hout is een van de clubs die geïnteresseerd is in de aanvaller.

Jordi van Meurs gaat na zes seizoenen FC Eindhoven/av op zoek naar een andere club.  De Valkenswaardse aanvaller promoveerde met de blauwwitten van de vierde naar de eerste klasse. Al die seizoenen kroonde hij zich tot topscorer. Waar de toekomst ligt voor Van Meurs is nog niet bekend.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.