FC Eindhoven/av breekt met Jan Poortvliet

Deelacties:

FC Eindhoven/av heeft te kennen gegeven niet verder te gaan met hoofdtrainer Jan Poortvliet. De amateurs van FC Eindhoven verlengde onlangs in maart nog het contract met Poorvliet maar daar komt de club nu op terug. De club heeft een beperkt budget waardoor er geen plaats meer is voor twee betaalde trainers voor de selectie.
De club heeft daarom de keuze gemaakt om Peter Coumans weer terug te zetten in de rol van Hoofdtrainer.

Zeven nieuwe spelers
Na het vertrek van tien spelers staat er weer een komst van zeven nieuwelingen.
Patrick N’Koyi (Turkse Rangers België), Stijn Goossens (UNA O23), Sabri Haruna (RKSV Minor), Romano Schalks (HVV Helmond), Servet Yazgan (FC Anadol België) en Omer Aydin van VV Gestel gaan komend seizoen het shirt van de eersteklasser dragen.

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Fan2.0
17 juni 15:24
Mannen mannen toch, waar maken jullie je toch druk om! Het is ieder jaar zelfde verhaal spelers komen en gaan bij av! Vaste kern op 3 na blijft gewoon. @Frank wordt het nooit iets? Toch wel gebeurd van de 4de klasse naar de 1ste 🤔. Achjaa…. Geniet van de zomerstop en het nieuwe seizoen zal wel blijken. Jan succes met je verdere loopbaan! Tjuuss
Mutaties
17 juni 9:41
Wat is de reden dat zoveel spelers de club verlaten? Financiën? Want er was een heel aardig team van spelers gehaald/opgebouwd.
FC EINDHOVEN FAN
17 juni 8:40
En de trainer die blijft zitten is net degene die het allemaal kapot maakt. Wat een grap!
Frank vd Boomen
17 juni 7:38
Triest dat zo’n trainer aan de kant wordt gezet. Nacompetitie eruit en dan ook maar de trainer eruit. Wat een beleid. Zal nog een paar spelers halen uit België! Met dit technisch inzicht wordt het nooit iets.
Fc E fan
16 juni 23:37
En wat zegt André ??
Roy
16 juni 22:41
Jan,beter naar een hoofdklasser of hoger.
Ben Aarts
16 juni 21:48
RPC is een mooie club voor Jan