Eindhovens trio Walid Aabakrimi, Badr Bazzi en Samir Belhadj sluiten aan bij HVV Helmond.

Aanvallers Walid Aabakrimi, Badr Bazzi en Samir Belhadj sluiten zich komend seizoen aan bij HVV Helmond.
Badr Bazzi die met senioren voetbal in het eerste elftal van HSE begon maakte daarna een overstap naar het eerste elftal van Tivoli. Vanuit daar kwam hij terecht bij tweedeklasser De Valk. Badr Bazzi die volgend seizoen ook Eredivisie zaalvoetbal gaat spelen bij de club BE’79 uit Berkel-Enschot. Badr geeft zelf aan heel gemotiveerd te zijn en graag kampioen wil worden met Hvv Helmond. Verder wilt hij zijn focus ook echt houden op het zaalvoetbal waarbij hij dus het hoogste niveau van Nederland gaat spelen. Met Hvv helmond heeft hij hier ook over gesproken en geven ze hem daar ook de ruimte voor om ook het zaalvoetbal op peil te houden. Badr Bazzi is een hele technische speler die hele mooie acties in huis heeft. 

Walid Aabakrimi maakte in het seizoen 2017-2018 zijn de debuut voor het eerste elftal van Unitas. In 2019 maakte hij een mooie overstap naar FC Eindhoven. Daarna kwam hij terecht bij UNAO23 en keerde hij vorige jaar weer terug bij Unitas’59. Walid Aabakrimi geeft zelf ook aan dat hij grote kansen ziet bij HVV helmond om kampioen te worden volgend seizoen. Omdat Zijn jeugdvrienden Badr Bazzi en Samir Belhadj ook de overstap naar HVV Helmond maken was de keuze al snel gemaakt voor hem. Afgelopen seizoen scoorde Walid Aabakrimi al 12 goals in de 3e klasse en dat terwijl hij een aantal wedstrijden moest missen. Scoren is niet moeilijk voor hem waardoor hij zelf ook alle vertrouwen heeft in een goed seizoen bij Hvv helmond. Walid aabakrimi heeft het vooral van zijn snelle en korte dribbels waardoor hij de verdedigers het  heel moeilijk maakt. 

Samir Belhadj heeft in de jeugd altijd op een goed en hoog niveau gespeeld bij RKSV Nuenen. Daarna maakte hij de overstap naar het eerste elftal van Fc Eindhoven av waarbij hij ook promotie meemaakte. Later sloot hij nog aan bij het eerste elftal van vv Gestel dat toen nog als tweedeklasser speelde. Nu sluit Samir dus ook aan bij Hvv Helmond waar hij zelf ook veel vertrouwen in heeft. Samir denkt ook zeker kampioen te kunnen worden volgend seizoen en heeft er ook veel zin in. Samir is zelf een grote spits met heel veel kwaliteiten die je als verdediger zeker niet tegen je zou willen hebben.

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


John
20 juni 19:35
Echte clubmensen..
Hvv fan
19 juni 13:02
De geldkraan is weer open geweest pfff
Ex HVV er
18 juni 13:41
Hanskuh HVV. In de winter zijn de jongens allemaal weer weg. De club is afgegleden. Er is geen beleid meer. Er wordt alleen nog geteerd op het verleden. Iconen als Berry van Aerle en Hans Lintermans zijn al jaren niet meer op de Houtsdonk geweest.
hanskuh hvv
17 juni 18:04
mooi dat jullie alle 3 voor hvv hebben gekozen ,welkom bij de club gr hanskuh