EFC schakelt 4e divisionist Achilles Veen uit in Districtsbeker

EFC heeft de volgende ronde van de Districtsbeker bereikt na een mooie overwinning op Achilles Veen.

EFC kwam al vroeg in de wedstrijd op een 0-1 achterstand tegen de ploeg uit de 4e divisie zaterdag. Het eerste half uur had Achilles Veen het beste van het spel. Daarna nam EFC steeds meer het initiatief en creëerde het een aantal goede kansen, maar het scoorde niet.

Bij een 0-1 tussenstand begon beide ploegen aan de tweede helft. EFC ging verder waar het de eerste helft mee eindigde en drukte de bezoekers verder terug op eigen helft. Het initiatief werd in de 55e minuut beloond door een treffer van Gijs Wuyts. Daarna ging de tweestrijd wat meer gelijk op en waren er enkele kansen voor beide Ploegen. Het was EFC dat in de 72e minuut op voorsprong kwam door een tweede treffer van topscoorder Gijs Wuyts. Na deze voorsprong ging Achilles Veen naarstig op zoek naar de gelijkmaker. EFC profiteerde van de geboden ruimte en het was Jim Daniëls die de wedstrijd in de 80e minuut definitief op slot gooide.