EFC lijdt duur puntverlies. Dommelen raakt ongeslagen status kwijt.

Deel dit bericht via:

FC Eindhoven/av heeft haar derde nederlaag van dit seizoen moeten incasseren. Tegen de collega amateurs van NEC ging de ploeg van Peter Coumans thuis met 0-2 onderuit.  Na zeven speeldagen staat het ambitieuze FC Eindhoven/av op plek dertien in de competitie.  Een teleurstellende start van de competitie voor de Eindhovenaren. 
Best Vooruit won haar eerste wedstrijd van het seizoen. De ploeg Dennis Dekkers behaalde een knappe 2-0 overwinning op Unitas’30.  Ook Brabantia wist na twee nederlagen op rij weer een wedstrijd te winnen.  In de thuiswedstrijd werd Nemelaer met 2-0 verslagen.

EFC heeft in de thuiswedstrijd tegen De Valk duur puntverlies geleden.  De ploeg van Roland Schuermans kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel.  
RKVVO had in de derby tegen buurman Rood Wit V geen gemakkelijke middag.  De koploper trok -ver in de blessuretijd- een benauwde 1-0 overwinning uit het vuur. Mierlo Hout laat zien dat het tot een van favorieten behoort voor de titel. De ploeg Raymond Koenraadt walste met een ruime 9-1 overwinning over Beerse Boys heen.
Promovendus Sparta’25 deed weer goede zaken door NWC in Asten met 1-2 te verslaan. Door deze overwinning staat de ploeg van Patrick Methorst op een keurige vierde plaats in de competitie. 

De 3e klasse D blijft na zeven gespeelde wedstrijden een open competitie.  Ondanks de 1-0 nederlaag bij MMC Weert blijft Bladella met acht verliespunten koploper.  Bladella deelt de koppositie met Gestel en SV Budel maar heeft een beter doelsaldo dan de nummers twee en drie.
Runner-up Gestel liet geen spaan heel van het ‘geplaagde’ SV Tivoli. Ook deze reis verliet de ploeg van Mark van Eijk met dubbele cijfers held veld, 10-1. SV Budel kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Wilhelmina Boys. 
DBS had zomaar de koppositie kunnen overnemen, maar de ploeg uit Meerhoven ging met 2-1 onderuit bij promovendus Hoogeloon. 

Dommelen heeft haar eerste nederlaag geleden in de 4e klasse G. In de topper tegen Vessem ging de ploeg van Paul Firet met 2-0 onderuit. De eerste verliespunten dus voor de blauwwitten en ook de eerste twee tegendoelpunten van dit seizoen.
Dat Steensel over veerkracht beschikt bleek al uit de eerder gespeelde wedstrijden. Ook vandaag tegen De Raven wist de ploeg van Trevor Pattenden een achterstand weg te werken. De nummer vijf uit de competitie turnde een 0-2 achterstand om naar een 4-2 voorsprong. Uiteindelijk won Steensel de wedstrijd met 4-3. Mocht Steensel de komende week ook WODAN verslaan en weet het de inhaalwedstrijd tegen SDO’39 te winnen, dan kan het op 17 november zomaar de nieuwe koploper zijn in de 4e klasse G.

Tongelre heeft de koppositie in de 5e klasse weten te handhaven na een 2-0 overwinning op DOSKO’32. Na een aantal magere jaren laat de ploeg van Hakim Arrabbany weer van zich horen in het amateurvoetbal.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?