Eerste aflevering van podcast AVE en Studio040 nu ONLINE!

Deelacties:

Nu online: de eerste aflevering van 'Vanaf de Eerste Minuut', de spiksplinternieuwe podcast van Amateurvoetbaleindhoven i.s.m. Studio040. Met als gasten: Pierre van den Eeden en Roland Roefs.

Het is een interessante en amusante uitzending geworden, met twee ervaren en bevlogen voetbaltrainers uit het regionale amateurvoetbal.

Klik op de afbeelding om naar de uitzendig te luisteren.  

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Henk Verkuijlen
28 maart 14:34
Mooie podcast met die 2ouwe knarrenšŸ˜œ En idd Pierre de spelers maken de trainer en nie andersom. Ga zo door AVE
OV Aanhanger
28 maart 9:55
Mooie woorden van Roland. Zonder enig rancune en met zelfreflectie het verhaal etaleren in deze podcast. Dat siert de mens Roland. Je blijft altijd welkom bij OV en ik wens je veel succes.
John kapteijn
28 maart 7:51
Echt mooi opgezet en leuke verhalen! Heb genoten en gelachen
Patrick Meinhardt
27 maart 21:51
Klasse, heb genoten. Ga zo door
Jan Willems
27 maart 9:14
Wat een leuk nieuw item, compliment AVE. En ook meteen met twee bevlogen trainers begonnen. Roland een wat serieuzer verhaal, maar begrijpelijk na wat hem is overkomen. Pierre met meer humor, echt een amateurtrainer pur-sang, geen clubhopper en bijna bij alle clubs succes en sfeer gebracht, echt mooi, hij is na RKGSV welkom voor een paar jaar Nemelaer.
Henk
26 maart 21:01
Echt weer een goede aanwinst voor de site. Leuke aflevering. Jullie zijn goed bezig met de site. Veel nieuwe dingen zoals livescore, podcast. Ga zo door!!!
Theo Dekkers
26 maart 18:20

Zo juist de eerste podcast beluistert . Als trouwe suporter en lid van RKGSV, was ik met name benieuwd hoe Pierre van den Eeden het er vanaf zou brengen. Ik heb echt genoten, zowel van de vraagstelling als de antwoorden. En ik heb weer een heel klein beetje hoop dat Pierre ook na volgend seizoen nog langer bij ons mooie clubje wil blijven. En over de podcast, ga er zeker mee door! Een verrijking voor AmateurvoetbalEindhoven.

Redactie
26 maart 14:29
@Raymond: De volgende uitzending is op dinsdag 9 april, 12.00 uur.
Raymond Veldwijk
26 maart 14:23

Echt een aanwinst voor de site. Heb genoten van deze uitzending. Op naar de volgende zou ik zeggen!

Jesse Deckers
26 maart 14:22
Mooi mannen!