Een leuke avond bij je eigen voetbalclub! Een aantal clubs heeft zich al aangemeld!

Deelacties:

AVE gaat opzoek naar grootste voetbalkenners uit de regio!

De onderstaande clubs hebben al een voorronde vastgelegd bij hun in de kantine! Daar kan jouw vereniging nog bijkomen. Wil jij ook zo'n leuke en vooral gezellige voetbalquiz organiseren in jullie kantine? Neem dan contact op met Nick Dierckx: [email protected] en wie weet staat jullie club binnenkort bij dit lijstje!

Open Mierdse Quizzen
Een avond de kantine vol met een gezellige en toegankelijke voetbalquiz, dat klinkt als muziek in de oren, toch? Het is dit voorjaar nog mogelijk!
In samenwerking met de clubs uit de regio wil ‘Open Mierdse Quizzen’ een serie voetbalquizzen opzetten die dienen als voorrondes voor de grote finalequiz op het einde van het seizoen, waar het beste duo gekroond wordt tot ‘AVE Voetbalkenners van 2024’.

Hoe gaat het in zijn werk?
Op een dinsdag-, donderdag- of vrijdagavond wordt een voetbalquiz van zo’n 1,5 uur (inclusief pauze en uitslag) gehouden in de kantine van de club die zich aanmeld. Een avond vol gezelligheid, saamhorigheid en herkenbaarheid voor de leden, onder het genot van een hapje en een drankje. De hoogst geklasseerde duo’s in de quiz kwalificeren zich voor de finalequiz (datum wordt nog bekendgemaakt) die aan het eind van het seizoen gehouden zal worden.

Tijdens die finalequiz zijn er mooie prijzen voor de duo’s te winnen, evenals een extra prijs voor de winnende vereniging!

Opzet
De inschrijvingen: de quiz wordt gehouden in duo’s. Iedereen die op een manier verbonden is aan de club mag deelnemen, waarbij minimaal één teamlid 16+ moet zijn. Kortom een gezellige voetbalquizavond in de kantine en een goede manier om de saamhorigheid binnen de club te verhogen.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Nick Dierckx
06 februari 16:35
Ook Mariahout en NWC Asten hebben inmiddels een voorronde ingepland. Om op onderstaande reacties te reageren: Van de Valk heb ik nog niets vernomen - zou natuurlijk wel leuk zijn als minimaal één van de twee Valkenswaardse clubs meedoet, eventueel samen zelfs? Ook van RKGSV & Dommelen nog niets vernomen
Gouden Valklid
05 februari 20:31
Doet de Valk niet mee?
Lid RKGSV
05 februari 13:59
Meedoen
@dommelen
05 februari 12:09
Meedoen
@Vraag
23 januari 23:20
Er hebben inmiddels al enkele verenigingen gereageerd, waarmee we aan het kijken zijn naar een datum! Kunnen er overigens nog wel een aantal bij hoor, zeker van de wat grotere verenigingen in regio Eindhoven.
@nick dierckx
23 januari 15:38
Ik kijk uit naar de deelnemende verenigingen!
Nick Dierckx
23 januari 11:44
@Vraag Het is een algemene voetbalquiz, maar er zitten wel vragen in over het amateurvoetbal in de regio.
vraag
22 januari 10:04
Gaat de quiz over het amateurvoetbal of is het een algemene voetbalquiz?
Freek Langehuijzen
17 januari 11:05
Mooi initiatief weer!
Lid Reusel Sport
16 januari 16:36
@Reusel Sport doen wij ook mee?? Heb vernomen dat ze bij Bladella al bezig zijn met datum prikken, dan kunnen wij niet achterblijven toch!!