Domper voor RPC: Aanvoerder Joris van der Steen langdurig uitgeschakeld.

Deel dit bericht via:

Een verzoek van RPC om het onderstaande bericht te publiceren, om club-icoon Joris van der Steen een hart onder de riem te steken.

Na diverse positieve berichten van het “transferfront” heeft RPC nu ook te maken gekregen met een forse tegenslag.
Op een van de afsluitende trainingen is aanvoerder en boegbeeld van de club, Joris van der Steen, ernstig door zijn knie gegaan. Dat er forse  schade aan het gewricht zou zijn was al snel duidelijk, maar na enkele medische onderzoeken is nu vast komen te staan dat de 33-jarige captain zijn voorste kruisband heeft afgescheurd  en een scheurtje in de meniscus heeft.

Begin september staat er een medische ingreep gepland, waarna een herstel periode van minimaal 9 maanden zal volgen. Zodoende is het nog niet begonnen seizoen 2020 / 2021 nu al beëindigd voor de onfortuinlijke routinier van de Stratumse club.

We gaan uit van een voorspoedig herstel en wensen Joris veel sterkte gedurende zijn revalidatie en hopen hem na herstel weer terug te zien het groen – witte shirt.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Mario van Erp
29 juni 20:23
Keep strong en op naar herstel💪👍🌷
Max van Merrienboer
25 juni 22:42
Steentje, nooit opgeven altijd doorgaan. Veel succes in het revalidatie traject. Misschien voelt het niet als de moeite waard maar de club heeft legends nodig zoals jij. Gr. Massimo Dona
Wouter Engelkes
24 juni 21:23
Shit Joris.... Mag je eindelijk weer, en dan dit..... Veel sterkte man.
Frank Lier
24 juni 18:51
Joris heel veel sterkte in deze moeilijke periode gr Frank en Wilma