Dommelen blijft ongeslagen. VV Steensel wint 4e wedstrijd op rij. EFC nadert koppositie.

Deel dit bericht via:

Dommelen is na de 1-0 overwinning op Waalre nog steeds ongeslagen in de 4e klasse G. In de zes gespeelde wedstrijden tot nu toe heeft de ploeg van Paul Firet ook nog een enkel tegendoelpunt hoeven incasseren.  De teller staat dus op 18 punten en naast de nul tegendoelpunten wist Dommelen 17 keer het net van de tegenstander te vinden.

Achtervolgers ACHT en Vessem troffen vandaag elkaar in een rechtstreeks duel (wedstrijd van de week) voor plek twee. Vessem won de onderlinge confrontatie met 0-1 en de groenwitten blijven hierdoor op drie punten achterstand van de koploper.
VV Steensel wist ternauwernood een overwinning over de streep te trekken tegen De Weebosch. De thuisploeg kwam vlak voor tijd op een 2-1 voorsprong maar de ploeg van Trevor Pattenden wist deze achterstand nog om te buigen naar een 3-2 overwinning. Steensel pakt hiermee haar vierde overwinning op rij en bezet momenteel de vijfde plaats in de competitie met evenveel verliespunten als Vessem.  Steensel moet nog een wedstrijd inhalen tegen SDO’39.

Drie ploegen uit de regio onderaan in de 1e klasse C
Na de nederlagen van Brabantia bij Unitas’30 (3-0), Best Vooruit bij Nemlaer (3-2) en FC Eindhoven/av bij Alverna (3-2) zijn deze drie ploegen te vinden op de onderste drie plaatsen in de 1e klasse C. Best Vooruit staat stevig onderaan met slechts een punt, gevolgd door Brabantia met vijf punten en het ambitieuze FC Eindhoven/av met zes punten.

EFC nadert koppositie 
Ook EFC heeft haar vierde wedstrijd op rij gewonnen. Na het openingsduel bij Marvilde met 3-3 gelijk te spelen won EFC vervolgens van Mierlo Hout, Braakhuizen en RKVVO en vandaag wist het bij Sparta’25 wederom een overwinning te boeken, (0-1).  EFC staat op dit moment op de tweede plaats in de 2e klasse F met een achterstand van twee punten op RKVVO maar heeft een duel minder gespeeld.
RKVVO heeft zich goed herpakt na de 0-3 nederlaag van afgelopen zondag tegen concurrent EFC. De ploeg van Matthijn Hoogduijn won vandaag de lastige uitwedstrijd bij Valkenswaard met 1-3.
Rood Wit V is na zes speeldagen nog altijd puntloos. De ploeg van Koen van der Heijden gaf vandaag in de slotfase een overwinning uit handen tegen Braakhuizen (2-3).

Bladella aan kop na overwinning op Budel
Bladella is na de overwinning op SV Budel de nieuwe koploper in de 3e klasse D. Bladella won de confrontatie met 2-1 en neemt hiermee de leiding over van SV Budel.  DBS had naast zich naast Bladella kunnen plaatsen maar DBS kwam thuis tegen Hapert -na een 0-3 achterstand- niet verder dan een 3-3 gelijkspel.  Titelfavoriet RPC moest vandaag haar derde nederlaag incasseren.  De ploeg van Ruud van der Rijt ging met 3-2 onderuit bij Unitas’59 en is terug te vinden op een teleurstellende elfde plaats in de competitie.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?