Doelman Dennis Soeteman zwaait af bij RKVV Dommelen


Dennis Soeteman beëindigt zijn actieve keeperscarrière komende maandag met de competitiewedstrijd van RKVV Dommelen tegen PSV/av. De 43-jarige Soeteman begon zijn voetbalcarrière bij Marvilde (F-jeugd) en met uitstapjes naar EFC, De Valk en SV Valkenswaard werd hij clubman bij RKVV Dommelen. Hoogtepunten zijn de kampioenschappen met Dommelen in de vijfde en vierde klasse.

Overigens dient zich reeds een nieuwe uitdaging aan voor Soeteman. Hij gaat komend seizoen aan de slag bij eersteklasser SV Valkenswaard, waar hij trainer van de doelverdedigers van de selectie wordt.

Oproep
Een oproep aan alle keeperstrainers die Dennis het keepersvak mochten leren, collega-keepers waarmee Dennis de concurentiestrijd mocht aangaan, de spelers die met hem samenspeelden en alle andere supporters, om Soeteman te komen uitzwaaien en samen met hem oude koeien uit de voetbalsloot te halen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en RKVV Dommelen nodigt hierna iedereen uit in de kantine van sportpark 't Heike.

 

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Marc Post
29 mei 9:46
Heel veel plezier en succes vanmiddag Dennis, bij je laatste wedstrijd (op niveau), als actief speler. Dankjewel ook voor de mooie jaren die ik bij Dommelen beleefd heb. Daar was jij een belangrijke schakel in! Als keeper en als persoon. Heel veel succes, en plezier alvast in je volgende uitdaging als keeperstrainer. Tot snel, ergens op de velden.....
Erwin
27 mei 12:03
Hij verdient maandag een heel mooi afscheid. Hem kennende wil hij zijn goal schoon houden maandag.
Eric van der Palen
26 mei 8:31
Geweldig mens en keeper. Heel fijn mee samen gewerkt. Succes Dennis, geniet ervan a.s. maandag
Valkman
25 mei 17:36
Respect Dennis een echte klasseman
Eric
25 mei 16:37
Zou mooi zijn als je met 0 tegengoals je laatste wedstrijd bij Dommelen speelt. Succes verder!!!
Harry Bullens
25 mei 16:35
Knap en respect Dennis. Heel veel succes als keeperstrainer bij Valkenswaard.
John Verwimp
25 mei 13:20
Ouwe rot. respect kerel. voorbeeld voor vele.
Pieter
25 mei 10:42
Bedankt maatje, met alles wat we samen hebben meegemaakt. Trots op jou, zoals je jezelf hebt opgesteld binnen de club als mens en zeker als speler in zijn algemeenheid. Tot as Maandag de 29e