Wedstrijdverslagen 2e speelronde poulefase Districtsbeker

Marvilde - EFC: 4-2
Marvilde wint na achterstand van EFC

Vorige week begon de bekerpoule bij Hilvaria en werd met 0-0 gelijk gespeeld. EFC begon tegen Hoogeloon en won eenvoudig met 5-0. Ondertussen won Hoogeloon afgelopen donderdag van Hilvaria met 2-1 en vandaag mocht Marvilde laten zien dat het mee kan met een andere 1e klasser, EFC. Na een 0-2 achterstand in de 2e helft ging Marvilde aanvallender spelen en wist de achterstand alsnog om te buigen in een 4-2 overwinning.

De eerste helft was redelijk gezapig zonder veel grote kansen. Maar de eerste de beste was wel meteen een doelpunt voor de bezoekers uit Eersel. Niels Krekels (gekomen van Bladella) schoot de bal van dichtbij in het doel, 0-1. Een paar minuten later kreeg Wouter van Vark uit de rebound bij een corner van dichtbij de kans om in te schieten, maar hij mikte naast het doel. In de 33e minuut kopte Teun van Borrenbergen een corner vanaf rechts nog over het doel, maar dat was het grotendeels wel in de eerste 45 minuten. In de tweede helft kwamen er dan wel de kansen en de doelpunten, maar aan Marvilde kant kwamen die pas toen EFC in de 56e minuut op een 0-2 voorsprong was gekomen. Een diepe bal aan EFC kant werd links aan de buitenkant van het strafschopgebied gepakt door Sam van Rooij, maar hij dit wel net buiten de lijnen en dus kreeg hij een vrije trap tegen. Deze werd door Niels Krekels ineens bij de eerste paal ingeschoten, 0-2.

Hierna ging Marvilde aanvallender spelen en met het nodige risico achterin, waar EFC nauwelijks iets mee deed, werd fanatiek de aanval gezocht. In de 65e minuut leverde een overtreding op Gideon Pieschel een vrije trap op bij de linker zijlijn. Youri van der Meer schoot deze voor het doel en omdat die door niemand aangeraakt werd viel de bal zomaar bij de tweede paal in het doel, 1-2. Een kwartier voor het einde stuurde Youri van der Meer Sil van Herwijnen de rechterhoek in. Hij volgde zelf goed en kon zo de voorzet van Sil inschieten net binnen het strafschopgebied. Via de rug van een verdediger werd het een hoekschop. Vijf minuten voor het einde pikte Clint van Doorn aan de rechterkant een breedtebal op, waardoor hij zomaar richting doel kon gaan. Zijn diagonale schuiver was Jesse Theuws te machtig, 2-2. Marvilde had in de gaten dat er meer mogelijk was en dat gebeurde dan ook in de 91e minuut. Een corner vanaf rechts werd bij de 2e paal ingekopt door Nick van den Boomen. Na de redding van de doelman, viel de bal voor de voeten van Gideon Pieschel, maar ook zijn inzet werd geblokt. De 2e rebound werd een prooi voor Sanders Megens die van dichtbij de 3-2 in kon tikken. EFC wilde de achterstand nog snel rechtzetten, maar de hoekschop die genomen mocht worden werd uitverdedigd door Marvilde. Op 30 meter kwam de bal bij Sil van Herwijnen die diep gaf op Gideon Pieschel. Gideon mocht over de as van het veld alleen richting doel gaan, maar week te ver uit naar rechts. Zijn schot kwam er ook niet echt, maar via Mauro van Houtum kwam de bal aan de linkerkant bij Sil van Herwijnen terecht. Sil gaf over de grond weer voor en bij de 2e paal kon Gideon Pieschel alsnog de beslissende 4-2 in het doel schieten.

Marvilde behaalde een knappe overwinning op een sterk EFC wat na de 0-2 voorsprong dacht dat de overwinning wel binnen was. Met vier punten is Marvilde koploper en volgen EFC en Hoogeloon met 3 punten. Hilvaria sluit de rij met 1 punt. Volgende week wacht de laatste poulewedstrijd bij Hoogeloon (en Hilvaria – EFC) en is een gelijkspel voldoende om de knock-out fase van de beker te bereiken.

Opstelling Marvilde: Sam van Rooij, Wouter van Vark, Robbert Born (46. Jorg Vroomen), Nick van den Boomen, Clint van Doorn, Yurjen de Jong (68. Mauro van Houtum), Mark van Doorn, Youri van der Meer (76. Sander Megens), Gideon Pieschel, Sil van Herwijnen, Gino de Wijs (68. Sam Weijers)

Oirschot Vooruit - Best Vooruit: 3-4
Best Vooruit wint doelpuntrijk duel

De 2e bekerwedstrijd van de groen-witten vanmiddag op Sportpark Jumbo Moorland onder zomerse omstandigheden tegen buurman Best Vooruit was voor het publiek een zeer vermakelijk duel met vele doelpunten.

Uiteindelijk trok 1e klasser Best Vooruit aan het langste eind, hoewel de verhoudingen in het veld gelijk lagen vandaag. De 1e helft was voor de thuisploeg maar het was Best Vooruit dat met een 0-1 voorsprong ging rusten. Twee grote kansen kreeg Oirschot Vooruit maar keeper Bjarne Bakker was een sta in de weg voor de aanvallers van Oirschot Vooruit. Door een slippertje in de Oirschotse verdediging was het Stijn Beekx die namens Best Vooruit in de 28e minuut voor de 0-1 zorgde.

Na rust werd het een waar doelpunten festijn met vermakelijk voetbal van beide ploegen. Invaller Tim Neggers zorgde in de 51e minuut voor de 1-1 gelijkmaker maar binnen 2 minuten pakte Best Vooruit wederom de voorsprong via opnieuw Stijn Beekx. Van afstand klopte hij keeper Niels Stockman met een prachtig schot vanaf randje 16 meter, 1-2. Best Vooruit werd wat sterker en wist de voorsprong uit te bouwen naar 1-3 via een kopbal van verdediger Chiel van de Sande in de 62e minuut. De achterstand werd weer teruggebracht tot 1 doelpunt nadat Bram van Straten in de 75e minuut de 2-3 voor zijn rekening nam na een foutje van keeper Bakker.

Oirschot Vooruit hield zicht op de gelijkmaker maar bij een tegenaanval was het Lars Nijkamp die namens Best Vooruit vanuit een voorzet van rechts de marge wederom op 2 doelpunten bracht. Dat leek de definitieve nekslag voor de groen-witten. Toch werd het nog spannend in de slotfase. Fons Meeuwis bracht met een knap schot van afstand de stand op 3-4 in de 82e minuut. Daarna werd het nog even hectisch. Bram van Straten moest na zijn 2e gele kaart het veld verlaten maar met 10 man was het toch Oirschot Vooruit wat het dichts bij een doelpunt was. Enkele kansen leverde het slotoffensief nog op voor de groen-witten maar uiteindelijk viel de gelijkmaker niet meer.

Opsteling Oirschot Vooruit: nNiels Stockman, Devin van de Schoot, Koos Gloudemans, Teun van de Biggelaar, Alex van Overdijk, Teun Sebregts, Koen Versteden (46. Tim Neggers), Joris Swaanen (63. Bram Meeuwis), Bram van Straten, Fons Meeuwis (86. Jip Stam) en Max van de Wal

RKSV Heeze - De Valk: 1-2
Heeze verliest nipt van De Valk.

Bij de thuisclub waren weer een paar spelers terug van weg geweest. Koen van Lierop stond in de basis en Jorg van Galen begon op de bank. Bij De Valk waren ze duidelijk al wat verder. Ze hadden meer balbezit en speelden beter over. Het was dan ook niet onverdiend, dat ze op voorsprong komen. Antonio Balta haalde de trekker over: 0-1. Heeze kwam wel iets beter in het spel, maar kon tot de rust aan de stand niets veranderen.

Na de thee begon De Valk beter aan de tweede helft. Dat leidde in eerste instantie niet tot een verder resultaat. En toen de thuisclub door enkele wissels steeds meer van het spel kreeg, kwamen die zelfs in de 77e minuut op gelijke hoogte. Een verre inworp van Gijs Moerenhout werd door Marcel Kox doorgekopt en door Jorg van Galen met een omhaal binnen geschoten: 1-1. Lang konden ze daar niet van genieten, omdat Joran Vermeulen in de 82e minuut, nadat hij van rechts keurig werd bediend, de bal langs een verdediger en onder de Heezer doelman door in het doel deed belanden: 1-2. Heeze probeerde het nog wel, maar ook De Valk kreeg bij uitvallen nog kansen. Maar de stand bleef ongewijzigd.

Hierdoor is De Valk al zeker van de volgende bekerronde. Heeze dient daarvoor volgende week thuis te winnen van CHC uit Den Bosch.

Someren - NWC: 1-1
NWC neemt verdiend punt mee uit Someren

Someren – NWC blijft koploper in de bekerpoule. De formatie van trainer Mario Verlijsdonk hield een terecht punt over aan het uitduel met buurman Someren (1-1) en heeft kwalificatie voor de volgende ronde volgende week in eigen hand.

Vanaf het beginsignaal van arbiter Meijers speelde NWC zorgvuldig en geduldig, terwijl Someren inzakte en de bal aan de gasten gunde. De Astenaren voetbalden prima, maar konden in het eindstadium geen vuist maken waardoor echte kansen uitbleven. Beide teams kregen ieder één mogelijkheid. Namens Someren zeilde een poging van Mike Verdonschot over het doel en aan de overzijde pareerde de Somerense sluitpost Sil Joosten in de korte hoek een schot van de ingevallen Tim van Dijk, die de geblesseerde Youri van Brussel tien minuten voor rust afloste. Verder viel er weinig te genieten op een zonovergoten sportpark De Potacker, waar NWC de betere ploeg was.

Ook na rust bleef NWC het initiatief houden en werd Someren teruggedrongen op eigen helft, nu ook met iets meer dreiging voor het vijandelijke doel. Een indraaiende voorzet van invaller Robin Rijnders ging op de kruising af, maar de vingertoppen van Joosten en de lat stonden de 0-1 in de weg. NWC combineerde bij vlagen fraai, maar het ontbrak de bezoekers aan een echte aanvalsleider die de bal het laatste zetje kon geven in de momenten dat NWC de thuisclub omsingelde. Toch was het nota bene Someren dat in minuut 66 de voorsprong greep. Someren, dat behoudend speelde, counterde zich op vlijmscherpe wijze naar de 1-0. Een voorzet van Thijs Martens werd binnengekopt door de pas net ingevallen jongeling Luc van Berlo: 1-0. Even daarvoor kwam NWC overigens al goed weg toen een kopbal van Koen de Louw op de lat uiteen spatte. Gaandeweg de tweede helft vloeiden de krachten in de Astense benen wat weg en tien minuten voor tijd moest NWC zelfs met een man minder verder. Omdat coach Verlijsdonk geen wisselmogelijkheden meer had, kon aanvoerder Martijn Henst niet worden vervangen. Someren consolideerde de voorsprong en NWC hoopte nog op dat ene momentje. En juist in de fase dat de gelijkmaker niet meer in de lucht hing, viel de 1-1. Na een overtreding op Douwe Hurkmans legde Arne van Geffen aan voor een vrije trap, die hij via een Somerens lichaamsdeel tegen de netten schoot: 1-1. De tien oranjehemden knokten zich derhalve toch nog naar een verdiend punt in deze derby, waarin eersteklasser Someren vanmiddag maar zelden kon overtuigen. NWC blijft koploper in de poule met vier punten, gevolgd door de blauwwitten met evenzoveel punten. Voor SSS’18 en Olympia’18, die allebei op één punt staan, wordt het een lastig verhaal. Zondag ontvangt NWC de equipe uit Overloon en kan men zich plaatsen voor de volgende ronde.

Opstelling SV Someren: Sil Joosten, Wesley van den Boomen, Kevin van de Voort, Luc Bouwmans, Thijs Martens, Max Sonnemans, Mike Verdonschot (59’ Ron van Stratum), Daan van Vlerken (59’ Joep Wijnen), Maico Meulen (81’ Tijn Welten), Koen de Louw en Dévi Fondon (59’ Luc van Berlo).

Opstelling NWC: Gijs Brüsewitz, Bram Verspeek, Leon van den Bosch, Martijn Henst, Sander van den Eijnde, Daan van Gansewinkel (73’ Douwe Hurkmans), Mark Bosch (46’ Ruud Leenen), Martijn Ghielen (46’ Menno Janssen), Luuk Castelijns (46’ Robin Rijnders), Arne van Geffen en Youri van Brussel (35’ Tim van Dijk).

SDO'39 - Bladella: 0-8
Ruime zege Bladella op SDO’39

Zonder Joris Hermans en Cas Vosters wist Bladella een gemakkelijke en ruime zege te behalen. Het was daardoor even schuiven de coach Eric Viscaal. De centrale spitspositie werd  afwisselend door Huib Liebregts en Stijn Wouters ingenomen. Lars Cosijns nam de middenveldpositie in van Cas Vosters. Bij SDO is het even wennen nadat drie vaste waarden van vorige seizoenen zijn weggevallen.

Direct vanaf het begin nam Bladella het initiatief en stond dat nauwelijks af in het verloop van de wedstrijd. De eerste kans voor Thijn Schoenmakers. Zijn schot belandde op de paal. De tweede kans was voor de gastheren. Een vrije trap van Michel Jansen werd fraai uit het doel getikt door doelman Stan van den Berg. Enkele minuten later was het Huib Liebregts die scoorde op aangeven van They Lauwers. Het tweede doelpunt viel drie minuten later en kwam van de voet van Stijn Wouters. Daarna kreeg SDO-doelman Sam Vugts alle gelegenheid zijn kwaliteiten te tonen. Hij moest toch buigen voor een hard schot van Luuk de Bruijn. SDO trok zich in de volgende fase verder terug waardoor op het middenveld veel speelruimte ontstond en de eigen spitsen nog moeilijker konden worden bereikt. Centrale verdediger Niek Janssen van de Schippersmannen maakte daar handig gebruik van. Hij ging moeiteloos in de aanval, passeerden enkele tegenstanders en scoorde de 0-4. Nadat Thijn Schoenmakers via een strafschop de 0-5 maakte doelman Sam Vugts enkele reddingen deed, werd het rust.

Bladella begon de tweede helft met Tom Hermans als vervanger voor Luuk de Bruijn en Kelvin van Lierop voor Jesper van Erkel. Het spelbeeld veranderde iets doordat SDO wat meer vooruit spelers posteerde. Nadat Lars Cosijns een kans niet kon verzilveren, was het SDO-spits Michel Jansen die goed doorging richting strafschopgebied en Mike Gevers in staat stelde tot een venijnig schot. Via de onderkant van de lat en buiten bereik van de doelman stuiterde de bal weer het veld in. Bladella viel veelal aan via de vleugels. Daar lag ruimte voor de combinatie. De 0-6 viel echter door een misverstand in de centrale verdediging van SDO. Thijn Schoenmakers rondde dat simpel af. Coach Eric Viscaal wisselde daarna Lars Cosijns voor Jorn van Erkel en de licht geblesseerde Zem van Sambeeck voor Giel van Hoof. SDO ging brutaler spelen maar de kansen bleven voor Bladella. Bij SDO kwam Thomas van Overdijk voor Mohammad Alhussin en even later Joep Jansen voor Simon Kruijssen. Dat alles kon niet voorkomen dat Stijn Wouters uit een voorzet van Giel van Hoof voor de 0-7 tekende. Vijf minuten voor tijd was het Kelvin van Lierop die een voorzet op maat gaf aan Stijn Wouters. Die kon daarmee zijn hattrick voltooien.

Jammer dat de goed leidende scheidsrechter Meulenbroek nog een rode kaart moest trekken na tweemaal geel te hebben gegeven. De wedstrijd  speelde zich af in een sportieve sfeer.

Hoogeloon - Hilvaria: 2-1
Hoogeloon herpakt zich en wint van Hilvaria

Na de flinke nederlaag afgelopen zondag tegen EFC stond Hoogeloon in de tweede wedstrijd van de KNVB beker tegenover tweedeklasser Hilvaria. Vanwege het 90-jarige jubileum van de club uit Hilvarenbeek werd deze wedstrijd op donderdagavond gespeeld op De Roetwijer.

De intenties van Hoogeloon werden al snel duidelijk. De thuisploeg begon fel en kreeg in de eerste 10 minuten drie grote kansen, maar schoten van zowel Sjoerd de Laat, Hans van der Heijden en Rob Zanders werden gekeerd door de keeper van Hilvaria. Kort daarna was het alsnog raak. Een foute terugspeelbal werd in eigen doel gewerkt en zo was de 1-0 voorsprong voor Hoogeloon een feit. Rob Zanders kreeg na 20 minuten nog een grote kans, maar deze ging er niet in. Daarna ging de Hoogeloonse storm wat liggen en werd de wedstrijd wat gelijkwaardiger. Maar voor rust kwamen beide ploegen niet meer tot grote kansen.

Ook de tweede helft schoot Hoogeloon uit de startblokken en kwam het al snel op 2-0. Rob Zanders stuurde Hans van der Heijden weg, die de bal via de binnenkant van de paal binnen schoot. Hilvaria ging daarna op zoek naar de aansluitingstreffer, maar de grootste kans in de tweede helft was opnieuw voor Hans van der Heijden, maar hij vond de Hilvarenbeekse keeper op zijn weg. Tien minuten voor tijd kwam de aansluitingstreffer er alsnog. Na een handsbal van Sjoerd de Laat, werd de toegekende vrije trap door de bezoekers prachtig binnengeschoten. Daarna begon Hilvaria aan een slotoffensief om er alsnog een gelijkspel uit te slepen, maar de Hoogeloonse defensie onder leiding van keeper Koen Adams hield prima stand en zorgde ervoor dat Hoogeloon de drie punten in eigen huis hield.

DVS - Beerse Boys: 5-1
DVS haalt uit tegen Beerse Boys.

In een zware beker poule was het D.V.S. vorige week goed gelukt om tegen een tegenstander die een klasse hoger speelt goed mee te voetballen. In de wedstrijd tegen Beerse Boys uit Middelbeers liet D.V.S. zien dat met een echte teamprestatie nog veel meer mogelijk is.

In het begin liet D.V.S. het initiatief aan de gasten. Dit leverde na 4 minuten de eerste kans op voor Beerse Boys. Vanuit een corner wist aanvoerder Jannes Mulders richting de goal te koppen maar zijn inzet ging naast.  Niet veel later kreeg D.V.S. een vrije trap op ongeveer 25 meter van de goal. Jasper Jakobs ging achter de bal staan en dwong de doelman tot een uiterste redding. In de 13de minuut was er een nieuwe kans voor de thuisploeg. In het strafschop gebied werd Wester Wester goed aangespeeld en hij stond tot zijn eigen verbazing vrij voor de keeper. Het leek echter dat hij schrok van de bal en kon de doelman niet verrassen. Niet veel later kwam D.V.S. dan toch op 1-0. Aan de linkerkant van het veld zette Jasper Jakobs een goede combinatie op en hij wist de zestien meter binnen te dringen. Hij behield goed het overzicht en speelde Dries Kreijns aan die de bal uiterst simpel in het lege doel kon schieten. De wedstrijd was goed op gang gekomen en de gasten lieten zich niet onbetuigd. Een lange bal werd door de jonge achterhoede niet goed weggewerkt en Guus Hems kwam in balbezit. Hij speelde direct twee verdedigers uit en zijn diagonale schot liet doelman Job Linsen kansloos. In de 20ste minuut was het weer Jasper Jakobs die nu aan de rechterkant van het veld ontsnapte. Zijn voorzet werd maar net gemist door Dries Kreijns en bij de tweede paal door Wester Wester. D.V.S. was de bovenliggende partij en Stan van der Heijden stoomde aan de linkerkant van het veld goed op. Zijn voorzet werd foutief beoordeeld door doelman Giovanni de Vrij maar Wester Wester kon bij de tweede paal de bal niet op goal krijgen. Kort daarna was het opnieuw Wester Wester die een grote kans kreeg om D.V.S. op voorsprong te zetten. Dit keer kwam Roel de Greef aan de rechterkant in bal bezit. Zijn voorzet bij de tweede paal werd gemist door een verdediger maar de vrije kop kans van Wester Wester ging naast het doel. Waar iedereen dacht dat met een gelijke stand de rust bereikt zou worden kwam bedrogen uit. David da Silva kwam op de rand van het strafschop gebied aan de bal en trok goed naar binnen. Zijn geplaatste bal verdween buiten bereik van de doelman in de lange hoek: 2-1.

In de tweede helft kon D.V.S. al na 5 minuten de marge verhogen naar 2 doelpunten. David da Silva werd aan de rechterkant weggestuurd en zijn strakke voorzet werd knullig door een verdediger over de doellijn gelopen.  Beerse Boys nam het heft in handen en in de 60ste minuut ontving Jannes Mulders recht voor de goal de bal maar zijn schot kon met de voeten worden gekeerd door Job Linsen. D.V.S. loerde op de counter en in de 70ste minuut leidde dit bijna tot een grotere voorsprong. Aan de linkerkant zette Dries Kreijns goed door en zijn voorzet kwam bij David da Silva terecht die over de bal heen stapte zodat de bal terecht kwam bij de vrijstaande Wester Wester. Zijn inzet werd echter goed gekeerd door de doelman. Niet veel was het dan toch raak. De ingevallen Pim Senders maakte op het middenveld een goede actie en kon alleen worden gestopt met een overtreding. Broer Sam ging achter de bal staan en bracht de bal scherp voor de goal. Veel spelers gingen richting de bal maar zonder dat iemand hem wist te raken verdween de bal in het doel: 4-1. Beerse Boys wilde het nog niet opgeven en in de 79ste minuut ging een hard schot van Dima van Ham maar net langs de goal. Ondanks dat Beerse Boys aandrong  gaf de verdediging van D.V.S. geen kansen meer weg. Aan de ander kant was het nog twee keer  gevaarlijk. Eerst was er een uitbraak over de linkerkant van Broer Terburg en Bo van Heur. De bal werd voor gezet richting David da Silva maar de verdediging kon de bal niet goed weg krijgen. De bal kwam voor de voeten van Broer Terburg die zijn inzet maar net langs zag gaan. Het slot akkoord was dan toch nog voor de thuisploeg. Een hoekschop kwam bij de tweede paal terecht en werd terug gelegd op Pim Senders. Hij opende op de rechterkant waar Jasper Jakobs nog stond na het nemen van de hoekschop. Hij kwam goed naar binnen en legde de bal terug op de geheel vrijstaande David da Silva die zijn tweede  van de middag binnen schoot: 5-1.

Vessem - Hapert: 1-0
Vessem verslaat 3e klasser Hapert
Vessem nam het deze bekerwedstrijd op tegen de hoger geklasseerde formatie uit Hapert. In de 15e minuut tikte Jaap van Diessen de 1 - 0 binnen na en schot van Thomas Maas, maar Jaap stond in buitenspelpositie. Na een half uur schoot Roel Sterken namens de thuisploeg een vrije trap op 18 meter via de bovenkant van de lat over. De grootste kans tot dan toe kwam er 3 minuten later na goed vrij spelen van Thomas Maas op Jop de Laat laatstgenoemde schoot rakelings voor het doel langs. Weer een minuut later kreeg Hapert aan de andere kant een vrije trap binnen de 16, maar doelman van Rooy Bokste de bal ver weg. Ook het schot 5 minuten later van Frans Leijten werd door Van Rooy weg gebokst. 2 minuten voor de officiële rust rust keeper Coppelmans een schot van toon van Sambeek met de vingertoppen weg te werken. De druk van de thuisploeg leidde in de eerste helft niet tot doelpunten. Ruststand 0 - 0.

De eerste grote mogelijkheid in de tweede helft kwam van de voet van Dave Koolen van Hapert. Maar keeper Van Rooy pareerde de bal. Een minuut later pas Vessem dicht bij een doelpunt na een vrije trap van Thomas Maas. Het spel ging op en neer in deze fase. In de 52e minuut spatte de mogelijkheid van Leijten voor Hapert op de lat uiteen. Ook het schot van Maas aan de andere kant trof net geen doel, evenals de volgende mogelijkheid voor Leijten op de andere helft. Na een uur spelen schoot Hapert speler Thed van de Kerkhof de bal voorlangs. Nadat Koolen voor Hapert dichtbij doel miste, kwam Vessem in de tegenaanval. Een goed uitgespeelde kans tussen Maas en Jaap van Diessen werd door laatst genoemde mooi in de rechterbovenhoek gewerkt. 1- 0. Sem Liebregts wist in de 84e bijna de gelijkmaker erin te schieten. Doelman Van Rooy voorkwam dat. Thom Louwers kreeg voor Hapert in de 90e minuut nog een mogelijkheid via een vrije trap, maar zijn schot was te slap, waardoor de 1 - 0 eindstand op het scorebord bleef staan.

Steensel - Woenselse Boys: 1-1
Woenselse Boys in slotfase langs Steensel

Vandaag trad Woenselse Boys aan tegen Steensel, door diverse omstandigheden moest trainer Oeben wat omzettingen doen maar de bezoekers gingen wel met een goed gevoel de wedstrijd in. De eerste helft liep gelijk op en werden er aan beide kanten wat kansjes gecreëerd maar niet verzilverd. Beide ploegen gingen dan ook met de beginstand de tweede helft in.

Woenselse Boys werd wat slordiger in het spel en Steensel rook hier hun kans en ging meer druk zetten en waren op dat moment ook sterker, wat resulteerde in de 1-0 in de 57e minuut. De gasten kregen op dat moment niet echt grip op Steensel, maar na een aantal omzettingen kreeg Woenselse Boys  de wedstrijd weer terug in de handen. In de 85e min kwam de linksback van de Boys er goed eroverheen en werd in de loop aangespeeld, waardoor hij richting keeper af ging en de bal verwoestend in de korte hoek schoot. In de laatste 5 min kreeg Woenselse Boys nog wat kansen, maar de 1-1 was een mooie afspiegeling van de wedstrijd.

De Bocht ´80 - BMC: 3-3
De Bocht'80 en BMC delen de punten
De eerste helft had De Bocht ’80 niets in te brengen. De ruststand was volledig terecht 0-3 in het voordeel van BMC. Na rust dacht BMC de buit binnen te hebben en De Bocht schakelde een tandje bij. Door treffers van Rowi van den Besselaar, Mark van Dongen en Mark de Wit stond na 90 minuten 3-3 op het scorebord.