Dennis den Hollander en Kevin Bouwens naar Nieuw Woensel, Frank Hiemstra vertrekt. Bas Smulders tweede aanwinst EFC.

Deelacties:

Transfers worden doorgaans belicht met een kort bericht boven de transferlijst. Opmerkelijke transfers geven we extra aandacht door middel van een laatste nieuwsbericht.  

Doelman Dennis den Hollander en Kevin Bouwens naar Nieuw Woensel

Dennis den Hollander keert, na vier seizoenen onder de lat te hebben gestaan bij SBC, terug naar Nieuw Woensel.  De 25-jarige doelman kwam in het seizoen 2016-2017 ook al uit voor de geelzwarten en was daarvoor actief voor Brabantia. Ook Kevin Bouwens sluit aan bij de vijfdeklasser. Bouwens maakte in de zomer van 2020 de overstap van FC Eindhoven JO19-1 naar SV Valkenswaard. Hij is herstellende van een blessure en denkt bij Nieuw Woensel rustiger aan zijn comeback te kunnen werken. 
Tegenover de komst van Den Hollander en Bouwens, staat het vertrek van Frank Hiemstra. De middenvelder gaat na twee seizoenen de club verlaten en maakt de overstap naar Woenselse Boys. Hiemstra kwam in 2019 vanuit het zaalvoetbal bij Nieuw Woensel terecht. Hij groeide uit tot een vaste basisspeler en was tevens aanvoerder.
Trainer Marcel van de Kamp: "We willen in onze huidige selectie niet te veel veranderingen doorvoeren. We hebben een talentvolle spelersgroep en met de komst van Kevin en Dennis zijn we nagenoeg klaar. We krijgen behoorlijk wat aanmeldingen van spelers van buitenaf, die zich graag willen aansluiten bij ons, maar aangezien de selectie nagenoeg intact blijft, hebben we geen behoefte om deze verder uit te breiden.”  

EFC versterkt zich met Bas Smulders van DVG
EFC heeft de tweede versterking binnen voor komend seizoen. Naast Jim Daniëls van Reusel Sport, komt ook Bas Smulders de gelederen van de eersteklasser versterken. De 35-jarige aanvallende middenvelder komt over van DVG uit Liempde. Smulders heeft in het verleden twee jaar onder contract gestaan bij Willem II en speelde drie wedstrijden in de eredivisie voor de Tilburgers. Na zijn profcarrière bij Willem II, kwam Smulders ook uit voor Schijndel, SV Venray,  OJC Rosmalen en WNC. 

Djino van Zantvoort keert terug bij Geldrop
Djino van Zantvoort keert na een tweejarig verblijf  bij VV Gestel terug naar Geldrop. De 21-jarige verdediger vertrok vanuit de jeugd van Geldrop naar SV Tivoli en ging vervolgens een jaar later met trainer Luuc Bonnema mee naar VV Gestel.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?