Dennis Bomer nieuwe HJO Unitas'59 seizoen 2023-2024

Unitas krijgt een nieuw hoofd opleidingen
Bij Unitas wordt op dit moment de rol van Hoofd Opleidingen uitgeoefend door hoofdtrainer Rudy Wetzel. De vereniging is erin geslaagd voor het komend seizoen een nieuw Hoofd Opleidingen aan zich te verbinden.

Met ingang van seizoen 2023/2024 start Dennis Bomer (51 jaar) bij SV Unitas 59 als Hoofd Opleidingen en volgt hiermee interim Hoofd Opleidingen Rudy Wetzel op. Dennis woont samen met zijn partner Astrid en twee kinderen (Olivier 15 jaar en Liselot 13 jaar) in Eindhoven en is op dit moment nog HJO bij het Helmondse SV Brandevoort. Op sportief vlak heeft Dennis meerdere sporten beoefend. Het is ooit begonnen met judo, vervolgens voetbal, samen met tafeltennis, en uiteindelijk heeft hij gekozen voor het tafeltennissen. Na het tafeltennissen werd volleyballen sport nummer 1 en op dit moment is hij nog een actief tennisser.

Vanaf het moment dat Olivier is gaan voetballen bij Brabantia, begon ook het trainersvak bij Dennis te kriebelen. Naast trainer te zijn geweest van de JO11-1 en JO12-1, is hij bij de club twee jaar lid van de TC geweest voor de onderbouw. In zijn laatste periode bij Brabantia was Dennis hoofdtrainer van de JO17-1 dat uitkwam in de divisie 6. Dennis is verder in het bezit van een trainerslicentie UEFA C-YOUTH en het diploma Hoofd Opleidingen B.

In corona-tijd maakte Dennis de overstap naar SV Brandevoort in de rol van Hoofd Jeugd Opleidingen. Dennis is bezig aan zijn 2e seizoen en maakt het seizoen af bij SV Brandevoort. Toch zullen we Dennis na de winterstop al regelmatig aantreffen op ons sportpark.

Na een aantal gesprekken, eerst met Rudy Wetzel en later met bestuursleden Herman Matheij, Joost Mulder en Hans Nas, werd het steeds duidelijker dat er een match is tussen zijn visie en die van SV Unitas 59. Veel bedenktijd was er niet nodig om uiteindelijk 'ja' te zeggen. Dennis gaat met zijn enthousiasme en passie voor het voetballen er alles aan doen om de club te helpen en in het bijzonder de jeugd.

Vanaf het seizoen 2023/2024 is Dennis inhoudelijk bezig met de voetbaltechnische zaken van onze jeugdafdeling. Daarnaast geeft hij invulling aan de bijstelling waar nodig van het voetbalbeleidsplan met betrekking tot de jeugd. Tenslotte heeft hij een rol, in samenwerking met de betreffende commissies en coördinatoren, bij de werving en opleiding van jeugdtrainers. Dennis gaat een brugfunctie vervullen tussen de jeugdafdeling en het bestuur van SV Unitas 59.

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?