De Raven - Vessem: 0-2

Al in de eerste paar minuten liet Vessem zien dat ze niet de intentie hadden om een cadeautje te geven aan de oud trainer Waldo van den Besselaar. Goalgetter Jaap van Diessen schoot in de vijfde minuut tegen de paal. De inkomende man die scoorde, Merijn van Ham, stond echter in buitenspelpositie. 10 minuten later scoorde Vessem wel een geldig doelpunt. Ruben de Haas schoot vanaf links de bal naar Jaap van Diessen, die zich keurig vrij draaide en met het rechterbeen in de rechterbenedenhoek schoot. 0-1. Het eerste plaagstootje van De Raven kwam in de 20e minuut van de voet van Niels Peeters. Maar het schot miste kracht om doelman Marijn van Rooy te passeren. Merijn van Ham was in de 25e minuut gevaarlijk dicht bij een doelpunt aan de andere kant, maar keeper Rombouts maakte zich breed waardoor hij een doelpunt belette. Vessem bleef de bovenliggende partij. Een voorzet vanaf links werd door Jaap van Diessen via een verdediger tot hoekschop gekopt. Ruststand 0-1

Na rust was Frans van Diessen voor de gasten al in de derde minuut dicht bij een grotere voorsprong, maar keeper Rombouts was alert. Uit een corner maakten de gasten in de 57e minuut de 0 - 2. De corner werd afgeslagen maar beheerst met het linkerbeen ingeschoven door Thomas Maas. 0- 2. De eerste echte grote kans voor de thuisploeg kwam in de 68e minuut. Een geweldig schot met het linkerbeen van Pim Paridaans werd door Marijn van Rooy met de vingertoppen via de lat verwerkt. In de 83e minuut wrong Merijn van Ham zich uit een kluwen van spelers en schoot op doel. Sluitpost Rombouts bracht wederom redding, evenals op het schot van diezelfde Van Ham. Eindstand 0-2.