De Raven kiest voor Waldo van den Besselaar

Deel dit bericht via:

Persbericht VV De Raven:
V.V. De Raven is verheugd te kunnen mededelen dat men in de persoon van Waldo van den Besselaar een nieuwe hoofdtrainer vanaf seizoen 2021-2022 heeft aangesteld. In de gevoerde gesprekken hebben we gezamenlijk kunnen vaststellen dat onze verwachting / visie dezelfde is en zodoende zijn we ook snel tot overeenstemming gekomen.

Waldo (45 jaar) heeft, via een geleidelijke weg vanaf 2000 (jeugdtrainer (Tongelre / Unitas'59) - assistent trainer (Unitas'59) - hoofdtrainer (Unitas'59 2)), veel ervaring opgebouwd. Momenteel is Waldo voor het vijfde seizoen hoofdtrainer bij onze competitiegenoot V.V. Vessem, terwijl Waldo daarvoor ook vijf seizoenen werkzaam was bij Pusphaira. Telkens heeft hij, vanuit een duidelijke visie en rekening houdend met clubcultuur en instroom van jeugdspelers, gezorgd voor doorontwikkeling van zijn elftallen. Een ontwikkeling die wij vanaf seizoen 2021-2022 ook graag bij onze vereniging verwezenlijkt zien.

Voor dit moment nog steeds onzekerheid over de wijze hoe het lopend seizoen zich zal voortzetten. Reeds vooruitkijkend naar het seizoen 2021-2022 heten wij Waldo van harte welkom bij onze vereniging en enorm veel succes!

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Marcel van de Kamp
22 januari 22:34
Gefeliciteerd maatje veel succes en tot snel.
Marco Van den Braken
21 januari 16:42
Gefeliciteerd met deze samenwerking, goede match!
Jeroen Vermaas
21 januari 10:35
Waldo en de Raven van harte gefeliciteerd met jullie samenwerking. Mooie keuze Waldo, wens jou heel veel succes, hopelijk dat je nog op een goede manier mag afsluiten bij Vessem.
Gerard van Leerdam
21 januari 9:12
Van harte proficiat Waldo, veel succes bij deze mooie club
R.K.S.V. de Weebosch
21 januari 9:00
Gefeliciteerd Waldo en de Raven. Hopelijk tot snel op een mooie groene grasmat voor een heerlijke derby.
Ad nouwens
20 januari 20:32
Proficiat Waldo veel succes [ de zelfde kleuren]
Adrie Huybers
20 januari 19:55
Goede keuze van de Raven. Fijne trainer garantie tot succes👍
Supporter
20 januari 19:52
Waldo, van harte gefeliciteerd met deze mooie stap en nieuwe uitdaging! Gelukkig wederom actief in de Kempen-regio. De Raven gaat nog veel plezier beleven aan hem als trainer. Succes beiden!
Bestuur VVVESSEM
20 januari 19:52
Proficiat Waldo en De Raven. Veel succes samen. En Henri Swaans, je bent nog niet transfervrij, dus er zal eerst intern eens gesproken moeten worden over je ambitie.
Henri Swaans
20 januari 19:38
Goede de keus van zowel Waldo als De Raven. (een van de mooiste clubs in de Kempen) Daarom beide gefeliciteerd en veel succes volgend seizoen. Als je nog een assistent zoekt Waldo....