DBS zoekt trainer voor JO13-1, JO15-1 en JO17-1. EFC zoekt trainer damesvoetbal

Deel dit bericht via:

DBS is een club uit Eindhoven ( Meerhoven) met bijna 1200 leden, en is op zoek naar trainers voor de JO13-1, JO15-1 en de onder JO17-1 ( selectie teams)
Sinds het seizoen 2019/2020 is DBS gestart met het uitvoeren van een technisch beleidsplan. Dit plan kenmerkt zich op een aantal punten nl.
Ø  Plezier en presteren gaat hand in hand.
Ø  Ieder voetballer ( jongens en meisjes)  ontwikkeld zich op zijn/haar niveau, en krijgt hier de kans voor.

Trainers spelen hier een centrale rol in, Visie vanuit DBS is de volgende:
“Trainers maken spelers beter, goede spelers maakt een team beter, een goed team maakt DBS beter”

Trainers worden ondersteund en kunnen terugvallen op ondersteuning van en door technisch jeugd coördinatoren. Daarnaast heeft DBS de beschikking over een Trainers Academie , die als taak hebben, om trainers op elk niveau te ondersteunen en te helpen om een goede trainer te zijn en te blijven. Zij geven ondersteuning aan trainers met praktische en theoretische scholingen en adviezen. Gezamenlijk met de technische coördinatoren zijn ze verantwoordelijk voor het uitdragen van de voetbalvisie van DBS.

DBS wil de trainers ook aan de club binden door hen scholingen en cursussen aan te bieden.

Ben je enthousiast, reageer dan naar jeugdzaken@vvdbs.nl , of reageer met een belletje naar Eric van der Palen 06-46393770 of Yori van der Schans 06-48241242.

v.v. E.F.C. wil damesvoetbal verder laten groeien; vacature seniorentrainer.
v.v. E.F.C. wil de komende jaren nog meer aandacht gaan geven aan de ontwikkeling en groei van het meisjes- en damesvoetbal binnen de vereniging. Voor de senioren is EFC mede om die reden op zoek naar een trainer die, samen met Hein Paridaans, mede invulling kan geven aan deze ontwikkeling. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar: voorzitter@efceersel.nl

v.v. E.F.C. heeft op dit moment al ongeveer 30 meisjes spelen in de jeugd wat sterk groeiend is. Voor komend seizoen gaat E.F.C. ook op een aantal zondagen extra trainingen aanbieden aan juniorenmeisjes zodat zij zich nog verder kunnen ontwikkelen. Verder zal waarschijnlijk met ingang van het komend seizoen ook gestart worden met het 7 tegen 7 damesvoetbal op de vrijdagavond.

Op dit moment heeft E.F.C. twee senioren-damesteams (met ongeveer 35 senioren) en wil dit op termijn verder uitbreiden waarbij er naast recreatief voetbal ook nog meer een prestatief (1e) team kan ontstaan.

Bestuur v.v. E.F.C.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?