Danny Blankers versterkt technische staf RKVV Dommelen

Deelacties:

Danny Blankers versterkt per ingang van seizoen 2022-2023 de technische staf van de selectie van RKVV Dommelen. Hij zal naast William Hoeymans als assistent-trainer aan de slag gaan. De oud-trainer van oa Knegselse Boys, Mifano en FC Oda tekent voor één seizoen, met de intentie om een langere samenwerking met elkaar aan te gaan. RKVV Dommelen is zeer verheugd om Danny toe te voegen aan de technische staf en zijn kennis en ervaring in te zetten voor de verdere ontwikkeling van de jonge selectie.

Met de komst van Danny is de invulling van de technische staf afgerond. Naast William en Danny zijn Theo Cornelissen en Michael Martens de trainers van Dommelen 2 en vult Niels Bouwman de rol van keeperstrainer in. De medische staf en begeleiding wordt ingevuld door Melissa van Gerwen en Toon Stoffels, selectiemanager is Chris Hof en Peter van Weert is de grensrechter van Dommelen 1. Tonnie van den Dungen zal komend seizoen een begeleidende rol krijgen richting de trainers in hogere jeugd en selectie, en ook binnen de technische commissie actief zijn.

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Geert Voets
19 juni 15:39
Danny gefeliciteerd met je aanstelling bij VV Dommelen hopelijk blijven ze in de 3e klasse komt vast wel goed en er ligt een mooie samenwerking met William op je te wachten heel veel succes groetjes Geert
Marco van den Braken
19 juni 14:29
Danny en Dommelen, gefeliciteerd met de deze samenwerking. Dit gaat zeker zijn vruchten afwerpen. Succes en vooral ook veel plezier.
Harrie
17 juni 8:24
Danny proficiat, onbegrijpelijk dat andere verenigingen niet met hem in zee zijn gegaan Van Dommelen een goede zet, als de samenwerking goed verloopt met William
Hans.
16 juni 13:13
Gefeliciteerd Danny. En voor Dommelen een aanwinst. Een trainer met een visie die eigenlijk meer verdiend inderdaad.
Michael Rutten
15 juni 23:21
Gefeliciteerd Danny, fijn dat je voor RKVV Dommelen gekozen hebt. Ik wens je veel plezier en succes het aankomende seizoen!
Jeroen Vermaas
15 juni 21:33
Hoi Danny, van harte gefeliciteerd en ook Dommelen. Maak er een mooie samenwerking van met William. Heel veel succes ook de overige heren natuurlijk.
Wilfred
15 juni 19:59
Een trainer met veel meer mogelijkheden. Deze keuze begrijp ik totaal niet. Veel clubs hebben hier liggen slapen om deze trainer niet binnen te halen. Jammer! Gefeliciteerd Dommelen.
Tim van der Heijden
15 juni 18:45
Goede keuze Danny. Welkom bij deze hele mooie club!
Richard van de Kerkhof
15 juni 18:23
Gefeliciteerd Danny en veel succes en plezier komend seizoen bij Dommelen.
Marc van Holten
15 juni 18:23
Welkom bij de club Danny kijk er naar uit