Daniël Voigt nieuwe hoofdtrainer VV Geldrop

Deelacties:

Persbericht VV Geldrop
Daniël Voigt is met ingang van het seizoen 2024-2025 de nieuwe hoofdtrainer van VV Geldrop.
Het bestuur van de club heeft hiertoe, op voorstel van de selectiecommissie en na overleg met een deputatie van de spelersgroep, besloten.

De 46-jarige uit Helmond Voigt is momenteel nog trainer bij RKVV Dommelen en heeft daarvoor bij diverse verenigingen als hoofd- en assistent-trainer gewerkt. Hij heeft van 1993 tot en met 2009 als professional gevoetbald bij FC Kleve (Duitsland), Wuppertaler SV (Duitsland), Fortuna Sittard, Helmond Sport, PSV, de Graafschap en FC Den Bosch.

Peter Verstraaten, voorzitter, is blij met de komst van de nieuwe trainer: “VV Geldrop meent met Daniël Voigt een prima opvolger te hebben gevonden van de huidige trainers Marco van den Braken en William van Moorsel, die aan het einde van dit seizoen de club zullen verlaten. Daniël voldoet aan het door de club opgestelde profiel en past in de ogen van het bestuur prima bij de cultuur en sportieve aspiraties van VV Geldrop. De club heeft met Daniël Voigt een enthousiaste, gedreven trainer vastgelegd wiens werkwijze uitstekend aansluit op onze toekomstvisie waarin het opleiden en doorselecteren van eigen (jeugd)spelers centraal staat”.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Volger
22 december 15:31
Jammer na 1 seizoen dommelen. Succes ⚽️