Contracten Coumans (FC Eindhoven/av) en Poortvliet (RKSV Nuenen) officieel verlengd

Deel dit bericht via:

Het contract van Peter Coumans bij FC Eindhoven/av en het contract van Jan Poortvliet bij RKSV Nuenen zijn officieel verlengd. Beide trainers hadden al een overeenstemming bereikt in december, zoals vermeld in de lijst ‘trainerscarrousel’ op AVE.

Peter Coumans gaat komend seizoen zijn derde jaar in als hoofdtrainer. De club is uitermate tevreden over de samenwerking.  De 53-jarige oefenmeester uit Nuenen is bezig aan zijn tweede seizoen bij de amateurs van FC Eindhoven. Coumans bracht de club in 2016 als interim-trainer naar de tweede klasse en in het afgelopen seizoen behaalde hij het kampioenschap, waardoor FC Eindhoven/av nu uit komt in de eerste klasse C.  

Jan Poortvliet heeft zijn contract bij RKSV Nuenen met een seizoen verlengd en gaat komend seizoen zijn derde jaar in als hoofdtrainer. Ondanks de matige resultaten heeft de club het volste vertrouwen in de 64-jarige oefenmeester.

Poortvliet is bezig aan zijn tweede termijn bij RKSV Nuenen, in het seizoen 2005/2006 stond hij ook al aan het roer als hoofdtrainer van de groenwitten. Afgelopen seizoen leidde Poortvliet RKSV Nuenen naar een negende plaats in de competitie. Dit seizoen kent de hoofdklasser een moeizaam jaar. De ploeg van Poortvliet staat al lange tijd ‘troosteloos’ onderaan in de hoofdklasse B met slechts tien punten uit zeventien gespeelde wedstrijden. 
Poortvliet gaat komend seizoen zijn hoofdtrainerschap bij RKSV Nuenen combineren met trainen van het JO18-1 elftal bij FC Eindhoven. 

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Rob Verhoeven
08 februari 17:57
Proficiat Peter en gino 👍🏻
Jeroen Vermaas
07 februari 17:09
Fc Eindhoven, Peter en begeleiding van harte gefeliciteerd met jullie verlenging. Veel succes dit en komend seizoen.

Nuenen, Jan van harte gefeliciteerd met jullie verlenging. Ook veel succes bij de jeugd van Fc Eindhoven.