Uitslagen 3e en 4e Divisie voor 3 en 4 sept.

UNA onderuit tegen VVSB
UNA heeft in tweede competitiewedstrijd thuis tegen VVSB een 1-2 nederlaag geleden. Al in de derde minuut kwamen de manschappen van Harrie Gommans op voorsprong. Tien minuten later kreeg Brian Boogers de uitgemeten mogelijkheid om UNA op een 2-0 voorsprong te brengen, maar de trefzekere spits faalde vanaf elf meter. UNA was voor rust de betere ploeg maar beide ploegen gingen de rust in met een 1-0 tussenstand.
Na rust kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd en dat leidde in de 52e minuut tot de gelijkmaker. UNA was zoekende en VVSB ging naarstig op zoek naar de voorsprong. Deze viel dan ook vijf minuten later, daarna was UNA niet meer bij machten om langszij te komen en is de eerste nederlaag van het seizoen een feit.

Gemert wint bij Quick
Gemert heeft een eenvoudige overwinning behaald bij Quick. Voor rust waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar vlak voor rust kwamen de bezoekers op voorsprong door een treffer van Ralf Kemper. Na rust drong de thuisploeg aan en kwam Gemert een aantal keren met de schrik vrij. Tien minuten voor tijd gooide Ralf Kemper namens Gemert de wedstrijd op slot met zijn tweede treffer van de middag. Een minuut voor tijd bracht Erwin van den Broek de 0-3 eindstand op het scorebord.

RKSV Nuenen heeft een kleine nederlaag geleden tegen AWC, de ploeg uit uit Wijchen was met 0-1 te sterk.