Competitie-indelingen seizoen 2024-2025

Deelacties:

Hieronder de indelingen competitie voor het seizoen 2024-2025. 
We gaan de komende weken bekend maken welke klasses we gaan belichten voor de Livescore. Ongetwijfeld zullen er clubs uit de regio bij zijn die niet belicht gaan worden gezien ze buiten de regio vallen. We hebben als website ook een max. aan aantal klasses. Meerdere klasses kunnen we als website niet dragen gezien de hoge bezoekrsaantallen. De kosten om dan de site te hosten zijn veel te hoog en kunnen we niet dragen. 

2F: Someren, SV Budel, Caesar, Geusselt Sport, Merefeldia, RKSV Minor, RVU, SHH, Sportclub'25, Sporting Heerlen, Schaesberg, ALFA Sport, Veritas, Maastricht West
5C: De Bocht’80, Audacia, Blauw-Wit'81, Dussense Boys, Gesta, LSV, Molenschot, OVV'67, Riel, SVSOS, Viola, Were Di.
5E (ZII): Bavos, Boskant, SV De Braak, Irene, MVC, Olympia Boys, Boerdonk, Keldonk, SCMH, SJVV, De Middenpeel'24.

3e Divisie B 4e Divisie C
 UNA
 Blauw Geel'38
 Gemert
 ASWH
 FC 's Gravenzande
 FC Lisse
 Goes
 Hoek
 Kloetinge
 Kozakken Boys
 OJC Rosmalen
 Quick
 Rijnvogels
 SV Meersen
 Smitshoek
 SteDoCo
 TOGB
 VVSB

 Best Vooruit
 Mierlo Hout
 RKSV Nuenen
 SV Valkenswaard
 AWC
 Baronie
 Dongen
 EVV Echt
 Groene Ster
 Juliana '31
 MASV
 Orion
 RBC
 SV Venray
 UDI'19
 Wittenhorst

 

 

1e Klasse E 2e Klasse C

 EFC
 De Valk
 Deurne
 Sparta'25
 SV Laar
 BSV Limburgia
 Bekkerveld
 Boekel Sport
 Chevremont
 De Ster
 GSV'28
 SC Susteren
 Volharding

 Bladella
 Reusel Sport
 Cluzona
 Gastel
 Gilze
 GSBW
 Jeka
 Moerse Boys
 Rijen
 Roosendaal
 SVSSS
 TSC
 Uno Animo
 VOAB

 

2e Klasse D 3e klasse F
 Avanti'31
 Bruheze
 Erp
 Handel
 NWC
 Oirschot Vooruit
 Olympia'18
 RKSV Heeze
 RPC
 Rhode
 SBC
 Schijndel
 Stiphout Vooruit
 ZSV

 Acht
 Beerse Boys
 Bergeijk
 Brabantia
 DBS
 Dommelen
 FC Eindhoven/av
 Gestel
 Hoogeloon
 PSV/av
 RKVVO
 Unitas'59
 Spoordonkse Boys
 Wilhelmina Boys

 

3e Klasse H 4e Klasse C
 ELI
 Geldrop
 HVV Helmond
 Hegelsom
 Helden
 Lierop
 MMC Weert
 Mariahout
 Neerkandia
 PEC'20
 RKSVO
 Sparta'18

 EDN'56
 FC Tilburg
 HMVV
 Jong Brabant
 RKDSV
 Rood Wit V
 Steensel
 Terlo
 Tuldania
 Vessem
 ZSC

 

4e Klasse E 4e Klasse G
 BEVO
 Brevendia
 DFO'20
 DOSL
 FC ODA
 Liessel
 Maarheeze
 ONDO
 Rood Wit'67
 SPV
 SSE
 SVSH
 ASV'33
 Braakhuizen
 DVG
 Mifano
 Milheezer Boys
 Nieuw Woensel
 Nijnsel
 RKGSV
 Rood Wit'62
 SV Brandevoort
 SV Olland
 VOW 

 

4e Klasse E (zat) 5e Klasse E
 BES/De Valk
 Baardijk
 GVV'63
 Margriet
 NEO'25
 ONI
 RWB
 SV Capelle
 SV De Braak
 Sparta'30
 TSVV Merlijn
 Vlijmense Boys
 Casteren
 DEES
 DOSKO'32
 De Raven
 De Weebosch
 Hapert
 Hulsel
 Knegselse Boys
 Marvilde
 Netersel
 Riethoven
 SDO'39

 

5e Klasse F
 DVS
 EMK
 Eindse Boys
 FC Cranendonck
 Nederwetten
 Pusphaira
 SV Tongelre
 Sterksel
 Tivoli
 Waalre
 Woenselse Boys

 

 

 

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Jack
17 juli 16:24
Ja John helemaal gelijk . Is er toen ook verteld dat de p/o regeling na dit seizoen nog niet op orde is. En dat de degradatie van eerste naar tweede klasse grote problemen kan geven.. En dat er clubs als Budel, Zwaluw vfc , Nieuwkuijk , Bladella , Reusel bijna 100 km of iets minder moeten rijden voor een potje voetbal op de zondagmiddag te spelen. Om niet te spreken van de vaste supporters. De nadelen van deze regeling zijn totaal niet of fout ingeschat door de knvb. Zonder met oplossingen te komen. Als de pyramide maar goed komt. En weer een versterkte degradatie, Conclusie: De knvb denkt totaal niet in oplossingen en heeft schijt aan de clubs en supporters. Helaas.
John Ooms
13 juli 21:21
In 2022 heeft de ledenraad, de vertegenwoordigers van de clubs, er mee ingestemd.
@Piet
13 juli 9:57
Het sommetje zou makkelijk moeten zijn, maar valt niet te zeggen omdat degradanten uit de 1e klasse kunnen kiezen tussen za/zo 2e klasse. Het was heel simpel geweest dit seizoen: een ronde meer nacompetitie en het aantal was kloppend in de 2e en 3e klasse. Waarom daar dan tegen de afspraken in niet voor gekozen is, dat is me niet duidelijk.
Piet
13 juli 9:17
Wat zijn dan nu de verwachtingen over de P&D regelingen rondom de 1ste, 2de en 3de klasse. Dit heeft namelijk direct van invloed op de 2de klasse in het seizoen na aankomend seizoen.?
Henk Janssen
12 juli 19:54
https://www.gelderlander.nl/amateurvoetbal/knvb-komt-belofte-niet-na-ook-komend-seizoen-versterkte-degradatieregeling~a5dd409e/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
@Degradatie
12 juli 19:27
Sinds de P/D regelingen van afgelopen seizoen rond zijn, is al bekend dat er meer dan 224 ploegen overblijven in de 2e klasse (16 poules van 14 max). Dit moet een een bewuste beslissing zijn geweest ruim een half jaar geleden. Toch de problemen zullen blijven, met name in de 2e klasse, zo lang de KNVB de regelementen inzake overstappen za/zo niet op de schop gooit.
Degradatie
12 juli 17:32
Lees net in een artikel in her Brabants Dagblad : versterkte degradatieregeling De KNVB komt zijn belofte niet na. Er volgt namelijk nóg een seizoen met een versterkte degradatieregeling in het amateurvoetbal. Dat blijkt uit onderzoek en navraag van deze krant bij de bond. Vooral tweedeklassers moeten zich zorgen maken. Het probleem: de KNVB heeft de beoogde piramide niet op orde. Na twee jaar van extreme degradatieregelingen zou het seizoen 2024/2025 de gewenste structuur aannemen. Maar wat blijkt nu: vanaf de tweede klasse is dat niet het geval. In de tweede klasse zijn er in plaats van zestien achttien poules, de derde klasse gaat met 34 competities starten en niet met 32.
Harry Aarts
12 juli 0:17
Dank Redactie voor de reactie , succes in het nieuwe seizoen.
Redactie
11 juli 9:10
@Harry. Klopt, op voetbal.nl staat het programma vermeld voor de 3e en 4e divisie. Voor de overige klasses is dat pas in augustus. Het programma is eerder online gekomen dan vermeld.
Willem
11 juli 9:09
1e speelronde 4e divisie c Wittenhorst-SV Venray Baronie-Valkenswaard MASV-AWC Orion-UDI'19 RBC-EVV Groene Ster-Best Vooruit Mierlo Hout-Juliana'31 Nuenen-Dongen.
Harry Aarts
10 juli 23:39
Overal de competitie wedstrijden openbaar behalve hier bij AVE , ra ra
Toon
10 juli 12:31
Waarom laat Wilhelmina 08 zich dan wel indelen door de KNVB?
@ LIMBURG WATCHER
10 juli 12:27
Dat is geen nieuws. Dat wist iedereen al voordat de nacompetitie begon.
Ruud van D.
09 juli 16:41
Lees het artikel over Bladella en Reusel in het ED maar eens. En die is Someren samen met NWC ontnomen. Enkele jaren terug nog goed voor ruim 3000 toeschouwers, zowel in Asten als in Someren. Maar goed, niet zeiken dus.
Limburg watcher
09 juli 13:25
Wilhelmina 08 in 3H gaat niet door, de club stelt de stekker er compleet uit. Alle spelers zijn al weg, trainer was al opgestapt.
@Ruud van D.
09 juli 11:57
Ik wil je ook absoluut niet wegzetten als een Azijnzeiker. Verre van dat. En ik snap het vanuit jouw club en jouw visie. Wat ik alleen wil aangeven is dat de KNVB het niet voor al die clubs goed kan doen. En dat gevoel heb ik richting jou geuit, maar geldt voor veel mensen in de reacties. Je kan het niet voor iedereen goed doen.
Antwoord
09 juli 11:18
Wellicht te maken met zowel de ervaring van de weersverwachtingen (veel aflastingen en dus doordeweeks inhalen) en misschien creëren ze nu 'expres' meer vrije zondagen waardoor spelers langer blijven voetballen ipv stoppen om meer tijd voor andere hobby's vrij te maken.
Weet iemand het antwoord?
09 juli 9:46
Waarom gaat de KNVB eigenlijk naar competities van 12 teams toe? Ik vind het persoonlijk jammer. de competities van 14 teams zijn veel leuker. vindt 22 wedstrijden te weinig in een seizoen had er liever 26 gespeeld.
Logisch toch?
08 juli 23:04
Prima indeling puur op topografie, niks op aan te merken toch?! En dit is toch een logisch gevolg van de piramide: hoe hoger je speelt hoe dunner de spoeling en hoe verder je moet rijden. Als je dan toch minder ver wil rijden ga je toch lager voetballen..
D 'n Keepert
08 juli 22:01
Ongelofelijk dat ploegen als Reusel Sport en Bladella in de 2e klasse c worden ingedeeld en hierdoor dus naar het oosten van Brabant moeten.
@ruud
08 juli 20:17
Het meest extreme indeling is voor de brabantse clubs top, zwaluw en nieuwkuijk, die kunnen wedstrijden spelen in Nijmegen, Rotterdam en Amsterdam. Te gek voor woorden toch ?
Ruud van D.
08 juli 19:24
Ik ben echt geen azijnzeiker, maar of je met de fiets even naar Heeze of Asten kunt of bijna iedere zondag met de auto 150 km moet rijden, dat scheelt natuurlijk wel. Gelukkig zijn Merefeldia en Budel nog een beetje in de buurt. Maar ondanks alle goede bedoelingen van de KNVB, zoals jullie zeggen, gaat de lol er zo wel af. En voor alle duidelijkheid: het is niet de eerste keer dat Someren dit overkomt, terwijl toch ook andere verenigingen tegen Limburg aanliggen.
Wouter
08 juli 19:20
Voor degenen die -soms terecht- klagen: probeer de puzzel zelf eens te leggen. Kijk naar het aantal tweedeklassers (of 3e, 4e, 5e), kijk waar ze geografisch liggen, en succes. Zeker weten dat je tegen een paar schenen moet schoppen.
Scheidsrechter
08 juli 19:19
Het rare van de indelingen is dat zuid 1 maar in totaal 4x een 4e klasse heeft en zuid 2 er 9 heeft misschien wordt dat nog regelmatig de GRENS over of veel vrije weekenden in zuid 1 voor de scheidsrechters, Op een paar rare/opmerkelijke indelingen na toch wel leuke competities met veel derby’s vanaf de 3e klasse af gezien
Bert
08 juli 16:33
Mooie competities toch! Een jaartje keer wat anders is ook geen punt, volgend seizoen is het ook weer abders,
azijnzeikers
08 juli 15:33
die zeikers die zitten elke dag te zeiken hier op amateurvoetbaleindhoven maar ook thuis.! hou op en wees sportief en respectvol tegenover knvb en amateurvoetbaleindhoven!!!
Frank
08 juli 8:59
@Ruud van D. Jij verwoord het prima! Ik snap soms wel het balen van sommige clubs, maar de azijnzeikers die hierover klagen kijken niet verder dan hun neus lang is. Er zitten in de omgeving Eindhoven nou eenmaal veel 2e klassers en hiervan moeten er dan een aantal naar het Zuiden afreizen. Het is nu eenmaal zo. En hoe hoger je komt te spelen hoe verder de afstanden gaan worden. Je kunt er dan ook voor kiezen om 4e of 5e klasse te gaan spelen. Dan mag je zo goed als alle wedstrijden in je, redelijke, eigen omgeving gaan spelen.
@Ruud van D.
08 juli 8:40
Natuurlijk had je vanuit Someren en Budel, maar ook vanuit Bladel en Reusel liever gezien dat er een ZO-Brabant 2e klasse was geweest met Bruheze, NWC, Oirschot, Heeze, RPC, SBC en ZSV. Maar had je dan moeten doen? Omdat er in Zuid-Limburg nog maar 9 teams in de 2e klasse spelen, moet je daar maar een competitie van 9 maken? Of met Roermond en Neeritter erbij 11 teams in die competitie? Volgens mij is het heel eenvoudig. Je hebt 104 teams in de zondag 2e klasse. Je begint in de uithoeken van het land. En de teams die wat meer naar het midden liggen worden zo opgedeeld dat het voor iedereen behapbaar is. Allemaal niet zo zeuren en lekker voetballen. Qua afstanden zijn de competities logisch. Het is ook logisch dat ieder individu vanuit zijn of haar eigen club redeneert. Maar al dat gezeik op de KNVB altijd.
Peter de Louw
08 juli 0:39
Waarom De Raven laten degraderen terwijl er maar 11 ploegen in de 4e klasse C zitten?
Kenner
07 juli 22:12
Vessem in januari al kampioen.
Jos
07 juli 19:32
Waarom Marvilde indeling wel in 5e klasse E en Waalre niet (5e klasse F) ?? Echt raar.
Heinrich
07 juli 11:00
Helaas geen derby tegen Someren voor Heeze . We hadden er zo op gehoopt, zeker na het wegvallen van Geldrop . De wegen van de KNVB blijven ondoorgrondelijk...
Ruud van D.
07 juli 9:45
De Somerense penningmeester zal wel blij zijn. Hij zal zeker niet zoveel centjes hoeven te tellen. Ga maar na: veel meer reiskosten; 3 betalende toeschouwers van RVU tegen 1000 van NWC, veel minder kantineopbrengsten enz. De KNVB zal Someren wel tegemoet komen, net als de Brabantse clubs die naar Amsterdam moeten reizen om hun wedstrijd te spelen. Volgens mij heeft de samensteller van deze competitieindelingen echt een flinke klap van een molenwiek gehad.
.Stefan
07 juli 2:53
Toen Someren degradeerde verheugde ik mij als Astenaar op DE derby van Zuid-Oost Brabant. Heeze moet door Someren rijden om tegen NWC te voetballen. ZSV moet door Someren om tegen Heeze te voetballen. En wat doet de KNVB? Stuurt Someren naar het nietszeggende Maastricht West. Goed geregeld KNVB!!!
De liefhebber
06 juli 20:35
Herstel 5 teams avant Rhode Schijndel olympia18 en handel.
De liefhebber
06 juli 20:22
Klasse waar avanti en Schijndel in speelden waren er 5 degradanten en 2 promovendus . plus union Mook is naar een ander district gegaan . Zodoende bleven er in die klasse maar 4 teams over .
Kijken
06 juli 19:56
@willie de wit. Efc staand bovenaan in 1e klasse E De bocht 80 staat in dd tekst boven de indeling de uitleg hierover
Willie de wit
06 juli 19:08
Ik zie de bocht 80 nergens en Efc
Leon
06 juli 17:16
Wat een indeling. De plaatsen Heeze, Someren en Asten liggen als dorpen naast elkaar. Vreemd dat Someren er tussenuit geplukt wordt en naar Zuid Limburg moet. Wat is er trouwens met de klasse gebeurd waarin Avanti en Schijndel speelden?
JV
06 juli 16:47
Vergeet Vessem niet
Thja
06 juli 13:27
@de pier En hoe kom je daarbij, FC Tilburg, Jong Brabant zullen voor de titel gaan
de pier
06 juli 11:29
met zo weinig tegenstanders is STEENSEL in januari 2025 al kampioen!!
Toon
06 juli 9:13
Mooie klasse 4G
Keer wat anders
06 juli 8:44
Is juist toch ook mooi voor Bladella en Reusel Sport een keer wat andere (onbekende tegenst
Hans Minten
05 juli 22:10
1e klasse E is een mooie. Ik weet dat hier vaak wat denigrerend over het Limburgse voetbal wordt gedaan maar daar staan een aantal prima clubs bij. Met voldoende supporters langs de lijn. ;) Als er al een favoriet aan te wijzen is kijk ik toch naar SC Susteren, Sparta, Bekkerveld en de Valk.
@vv acht
05 juli 19:41
Jullie mogen blij zijn als jullie kunnen handhaven. Gr de Witte rkvvo
VV Acht
05 juli 19:23
Gaat Vv Acht komend jaar op de counter naar de 2e klasse?:)
Supporter
05 juli 16:16
Mooie 5e klasse E Hier gaan we voor de(KEMPEN CUP).
@ 3de klasse F
05 juli 15:54
Hoe kom jij er bij dat dit net een 2de klasse is? 2 of 3 teams die recent uit de 2de klasse komen. Het grootste gedeelte speelde afgelopen seizoen tegen degradatie en de overige komen uit de 4de klasse.
073 voetbal liefhebber
05 juli 15:17
Realist je hebt I d d gelijk . Maar ik ben razend benieuwd wat de voetbalclubs in de regio Eindhoven amateurvoetbal en 073 regio voetbal daar
Realist
05 juli 14:56
Zie hier het resultaat van 2 jaar wan-/versneld degratiebeleid van de KNVB. Bah!
073Voetbal
05 juli 14:08
https://www.073voetbal.nl/2024/07/05/zwaluw-en-nieuwkuijk-met-stomheid-geslagen/
Peter Bussers
05 juli 14:06
Mensen nog even geduld allemaal aangaande de livescore. Ben aan het inventariseren wat nu wel en niet kan. Komen er snel op terug!
Vught
05 juli 14:03
Versterkte degradatie i.v.m. meer derby's ??? zwaluw kan samen met nieuwkuijk naar nijmegen, rotterdam, amsterdam, amstelveen en bussum
mooie indeling
05 juli 13:08
2c en d erg sterke poules. Budel kans op derde promotie op een rij.
voetbal liefhebber
05 juli 12:57

Die KNVB Voorop gesteld dat je het ook niet vlug goed doet als voetbalbond ( je ) Maar ze hebben met deze indeling wederom gemeten met twee maten . Kijk alleen al in de derde klas . 3e D 12 clubs , 3e E 12 clubs , 3e F 14 clubs , 3e H 13 clubs . En als je dan kritisch reageert dan zijn ze verontwaardigd . Pure misplaatste arrogantie .

Eq
05 juli 12:28
Wanneer volgen de wedstrijdprogramma's?
De volliger
05 juli 12:23
Een aantal regio club tekort doen in de klasse 5e zuid 2
Supporter
05 juli 12:13
5F 2 teams uit Weert er bij ook redelijke afstand.. ca. 30KM
@@blunder
05 juli 11:56
Hier in de regio valt het inderdaad mee, maar kijk eens naar clubs omgeving Den Bosch, die zijn de dupe en kunnen een tankpas aanvragen.....
@Budel
05 juli 11:38
Wees juist blij dat Budel weer in de Limburgse klasse terecht is gekomen. Die is veel zwakker!
Volger
05 juli 11:23
2e klasse D ook mooi met veel aansprekende ploegen
Toon
05 juli 11:20
Geldrop tegen Lierop in competitieverband wie had dat ooit verwacht. Pachtig!
@supporter
05 juli 11:12
Grappig
@Blunder
05 juli 11:11
ik zie inderdaad ook geen blunders. De indelingen zijn echt niet zo gek gedaan hoor. Kan je wel zeggen dat een team ergens anders in moet maar je hebt nou eenmaal wat teams die altijd ergens op de grens van zitten.
@supporter
05 juli 11:09
Budel is ook gewoon Limburg dus die spelen toch ook gewoon mooi waar ze horen.
Supporter
05 juli 11:02
Wat heeft de KNVB tegen Budel? Voor het 2e jaar op rij iedere uitwedstrijd spelen op sportpark in limburg waar net 15 thuissupporters staan.
@Blunder
05 juli 11:01
Welke indeling trekt volgens jou nergens op dan?
Blunder
05 juli 10:56
Nog geen wedstrijd gespeeld en de grootste blunder is alweer gemaakt, chapeau knvb met deze indelingen
Miskent Talent
05 juli 10:23
Even de tekst lezen die boven de indelingen staat, dan zie je waarom bepaalde clubs niet ( meer) gevolgd worden.
Peter Castelijns Vv Dosko'32
05 juli 10:23
Geweldige indeling 5E. Elke wedstrijd wordt een derby.
Willem
05 juli 10:10
en de Bocht'80?
@sv de braak
05 juli 10:03
Sv de braak zondag wordt niet gevolgd hier die klasse
@marvilde
05 juli 10:02
Marvilde zit in 5 e ingedeeld
Leo
05 juli 10:01
Waar staat de indeling van sv de braak zondag.
Marvilde
05 juli 10:00
In 5 E
4de C
05 juli 9:59
VOW staat in 2 vierde klassen
3e klasse
05 juli 9:52
Geldrop ingedeeld in Helmondse competitie
Marvilde
05 juli 9:51
Marvilde zit in?
3e klasse F
05 juli 9:48
Leuke competitie zeg maar zwaar pfff, lijkt net een 2e klasse
Eerste oog
05 juli 9:42
Op het eerste oog lijken dit prima indelingen
Dolopvoetbal
05 juli 9:41
Een heerlijke klasse 4e Klasse C, 3e Klasse F en 4e (lees 5e) klasse E. Met talloze, spannende derby's en Bourgondische derde helften.