Comeback doelman Roel Meijers bij RKGSV. FC Eindhoven/av begroet nog twee nieuwe spelers.

Deelacties:

Opmerkelijk transfernieuws
Na een blessure van de nieuw aangetrokken keeper John Nelissen van VV Gestel, die voorlopig aan de kant staat wegens een gescheurde achillispees, heeft RKGSV in de persoon van Roel Meijers een nieuwe doelman gevonden. Meijers gaat de periode die Nelissen aan de kant staat waarnemen.

De 44-jarige Meijers beëindigde zijn carrière in 2014 als doelman van Nieuw Woensel.  De Eindhovenaar begon zijn carrière bij RKVV Tongelre en kwam. naast Nieuw Woensel, ook uit voor Gestelse Boys, De Valk, opnieuw Tongelre, Geldrop, Dijkse Boys en Best Vooruit. Trainer Jeroen Vermaas is verheugd met de komst van Meijers: “na het wegvallen van Tom Molenberg (knieblessure) en John Nelissen, ben ik blij dat Roel bereid is om de taken van eerste doelman voorlopig waar te nemen. Hoe lang deze periode duurt, is nog niet duidelijk. Ik weet wel dat Roel fit is, aangezien hij dagelijks op de padelbaan te vinden is."

FC Eindhoven/av

En FC Eindhoven/av heeft nog eens twee spelers toegevoegd aan haar selectie. Naast de komst van Tim Rerimassie (Blauw Geel'38), Ritchie-Sam Anpon (UNA), Aimane Mrabet (RKSV Minor), Davey van Bokhoven (RKSV Nuenen), Nawid Sadat (Unitas'59) en Quinn van Groningen (UNA O23), zijn komend seizoen ook Wael Nasser en Haydar Sevindik te bewonderen in het shirt van FC Eindhoven/av.

Nasser komt over van de BVO van FC Eindhoven.  De 19-jarige aanvaller behoorde het afgelopen seizoen tot de selectie van 021. Vóór FC Eindhoven heeft Nasser vier jaar in de opleiding van Willen II gespeeld. Aanvaller Sevendik speelde het afgelopen seizoen voor het Turkse FC Beringen uit België.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Henk Kuijltje
21 juni 20:38
Roel als de witte slim is dan laat ie oe ut hele jaar staan want hij moet blij zijn dat die 2 keepers geblesseerd zijn want die kennen er nie veul van. Succes maat
Jack
17 juni 19:15
Topper
Miel van Herk
17 juni 16:22
Roel. Geweldig dat je dit gaat doen. Heel veel succes.
Ferry
17 juni 11:44
Hé Roel Lekkerrrrrr bezig jonghuuu
Harrie van Elderen
17 juni 11:29
Succes Roel, (klasbak) bij deze mooie club, gr Harrie
Henri Jansen
17 juni 10:55
Hé Roel, verrassend om te lezen dat je de handschoenen weer oppakt. Succes bij RKGSV en pas goed op jezelf.