Cemal Yilmaz nieuwe trainer WSC

Persbericht WSC
Het bestuur heeft de afgelopen twee weken werk gemaakt van de vacature die ontstaan is, nadat Peter Verzijl heeft aangegeven volgend jaar niet beschikbaar te zijn. Het is ons een genoegen jullie mede te kunnen delen dat Cemal Yilmaz hoofdtrainer wordt van de WSC-selectie in de komende twee seizoenen en volgt daarmee Peter Verzijl op. De 54-jarige Yilmaz heeft dit seizoen nog sv SSS onder zijn hoede, tegenstander van WSC in de Tweede Klasse D, waarmee hij in seizoen '18-'19 kampioen werd.

WSC beschikt over een selectie met veel jonge spelers en richt zich al jaren op doorstroming van talenten naar het eerste elftal. “Onder de trainers Berkelmans, Rebsch en Verzijl hebben veel jonge spelers veel speeltijd gekregen, zodat inmiddels gesproken kan worden over een team met de nodige ervaring. De club hoopt dat deze koers de komende jaren tot successen gaat leiden”.

Cemal is op dit moment hoofdtrainer van s.v. S.S.S. en heeft de nodige ervaring als trainer en speler in het amateurvoetbal. In het verleden is Cemal Yilmaz speler geweest van WSC1, waarmee hij promoveerde naar de hoofdklasse (1999-2000). Norbert Rebsch zal komend jaar wederom fungeren als verzorger/assistent trainer. Ook Jeroen Steur blijft in zijn rol als keeperstrainer.

We zien uit naar de samenwerking met Cemal en wensen hem veel succes en plezier!

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Erik van rooij
19 januari 12:46
Veel succes volgend seizoen met je nieuwe club
Dolopvoetbal
19 januari 11:45
Trainer met duidelijke visie en enorm gedreven. Succes Cemal bij WSC