Carnaval… ‘even alle zorgen opzij’

Deelacties:

De komende vijf dagen barst het carnaval weer los. Even geen voetbal, dus zal er de komende dagen op nieuwsgebied weinig te melden zijn.

Maar volgende week - na het carnavalsgedruis - gaat de 3e en 4e Divisie weer van start met de competitie. Daarnaast staan er op zondag 18 februari behoorlijk wat inhaalwedstrijden op het programma voor de 1e t/m 5e klasse. Deze zijn weer live te volgen op de LIVESCORE van AVE!

Wedstrijd van de week
Voor zondag 18 februari is de competitiewedstrijd Best Vooruit – Goes uit de Vierde Divisie C verkozen tot 'Wedstrijd van de Week'.

Promovendus Best Vooruit is bezig aan een goed seizoen. De ploeg van scheidend Miquel van den Dungen staat op een mooie derde plaats in de competitie met slechts 1 verliespunt meer dan koploper Goes en nummer twee VV Dongen. Bij een overwinning verstevigt Best Vooruit haar positie op de ranglijst.

Profiel van de week
Deze week is er geen Decathlon-profiel van de week i.v.m. de carnaval. Volgende week vrijdag (15 maart) komt Luc Lentjes van ASV’33 aan het woord als nieuwe profiel van de week.

We wensen iedereen die de komende dagen carnaval gaat vieren veel plezier!

 

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?