Carlo Vorstenbosch volgt Tim de Wert op bij vv Nijnsel

Deel dit bericht via:

Persbericht vv Nijnsel
vv Nijnsel verwelkomt nieuwe trainer.
Hij luistert naar de naam Carlo Vorstenbosch (46) en is geboren en getogen in Sint-Oedenrode. Hij verlaat aan het einde van dit seizoen het Boxtelse ODC dat vanaf 2018 zijn eerste broodheer was en dit seizoen bij Nijnsel in de competitie vertoefde, voor wat het waard was. Hij volgt hiermee Tim de Wert op die na drie seizoenen zijn geluk gaat beproeven bij het Eindhovense vv Acht.

Tien jaar geleden startte Vorstenbosch als assistent-trainer bij het traditionele De Valk uit Valkenswaard (onze dorpsgenoot Ruud van der Rijt was hier recent ook nog enkele jaren hoofdtrainer) en vervolgens bleef hij in nagenoeg dezelfde rol maar liefst zes jaar bij het Zeelster UNA. Vorstenbosch was zelf ‘vroeger’ een begenadigde spits die binnen meerdere systemen zijn mannetje stond en die je onder meer bij Rhode (vanaf de pupillen tot zijn 16e jaar), PSV (A1+2e), Helmond Sport, Schijndel en UNA op zowel het veld als op de ledenlijst tegenkwam. Tien jaar geleden tenslotte hing hij in Zeelst met een kampioenschap en een beker zijn voetbalschoenen aan de salix (wilgen) na een zeer succesvolle carrière.

Nijnsel/TVE Reclame wordt nu zijn nieuwe uitdaging zoals dat tegenwoordig heet en dus zijn tweede club waar hij, voorlopig voor het komende seizoen, als technische man eindverantwoordelijk is. Nijnsel doet daarmee goede zaken en trekt met Carlo Vorstenbosch een echte, ambitieuze en no nonsense voetbalman aan die zeker in staat moet worden geacht om de sluimerende potentie bij (jeugd)spelers te verzilveren. Hij ging ook niet over één nacht ijs (hoeft op dit moment ook niet) zodat er met bestuur, jeugdcommissie en technische staf meerdere gesprekken zijn gevoerd. Dit seizoen zal er mogelijk niet veel meer van competitievoetbal komen zodat er, voor alle trainers overigens, meer dan voldoende tijd zal zijn om zich op de nieuwe competitie 2021-2022 voor te bereiden, gevaccineerd en wel.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Patrick meinhardt
09 februari 15:49
Proficiat carlo
Marco Van den Braken
09 februari 10:35
Carlo, gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging. Mooie club....😜