Budel - Reusel Sport en Riethoven - Bergeijk afgelast wegens Covid-19 virus.

Deel dit bericht via:

Persbericht VV Riethoven
Het Covid-19 virus heeft helaas een weg gevonden binnen onze vereniging. Hierdoor hebben wij moeten besluiten de thuiswedstrijden van zondag 20 september te annuleren. Oa de huidige situatie binnen de selectie icm de brief van onze burgemeester die oproept om extra voorzichtig te zijn, is dit besluit genomen. Hoezeer het ons spijt dit besluit te moeten nemen, staat ieders persoonlijke gezondheid voorop.

Bestuur VV Riethoven

Persbericht Reusel Sport
Voor zondag 20-9-2020 zijn de wedstrijden van Reusel Sport/CoTrans 1 (uit tegen Budel) en 2 (uit tegen Helvoirt) afgelast. Helaas heeft het Corona-virus onze selectie ook te pakken. Één persoon is positief getest. Enkele anderen wachten nog op de testresultaten en/of gaan een test plannen.

Reusel Sport/CoTrans wil er alles aan doen om verdere besmettingen binnen de club én daarbuiten te voorkomen en heeft daarom aan Budel en Helvoirt het voorstel gedaan om de wedstrijden uit te stellen. De besturen van beide verenigingen zijn daarmee akkoord gegaan. In overleg met beide verenigingen en de KNVB zal een nieuwe datum gekozen worden.

Bestuur Reusel Sport

BSV Limburgia
Ook de wedstrijd tussen BSV Limburgia en Deurne in de 1e klasse D gaat niet door wegens een coronageval. Deze wedstrijd is verplaatst naar 15 november. 

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?