Brian Vermeer keert na een seizoen SV Valkenswaard terug naar De Valk.

Deel dit bericht via:

Ook Reinder Bruin (UNA), Rick Habraken (UNA) en Badr Bazzi (SV Tivoli) maken de overstap naar naar De Valk
Persbericht De Valk: Na een uitstap van één seizoen bij SV Valkenswaard keert Brian Vermeer(29) terug bij De Valk. Eerder speelde Brian Vermeer van 2013 t/m 2019 voor De Valk. Daarvoor speelde de middenvelder voor Dommelen en Geldrop.

,,Ik heb mede voor deze terugkeer gekozen om weer wat dichter bij m’n vriendengroep te zijn. Daarnaast zijn er in en rondom de selectie weer wat bekenden terug en heb ik vertrouwen in de plannen van het team voor volgend seizoen" vertelt Brian Vermeer. ,,Vergeleken met toen ik wegging vorig jaar heeft De Valk ook weer een aantal belangrijke stappen gezet en het is ook geen geheim dat ik altijd met plezier bij De Valk heb gevoetbald. Dus ondanks dat ik het afgelopen seizoen ook naar mijn zin heb gehad en me ontwikkeld heb in een goed voetballend team voelt dit voor mij als de juiste stap om nu te maken. Ik kijk er naar uit om met deze groep het volgende seizoen in te gaan."

Ook Rick Habraken(18) komt over van UNA. De middenvelder was het afgelopen seizoen teamgenoot van Reinder Bruin en is daarmee de derde speler die vanuit het hoogste jeugdteam van UNA de overstap maakt naar De Valk. Eerder was het Max Manche die zijn overstap bekend maakte naar De Valk.

Ook Reinder Bruin(18) keert weer terug op 't Valkennest. Al vroeg verruilde Reinder Bruin de jeugdopleiding van De Valk voor UNA en speelde het afgelopen seizoen in de JO19-1 dat uitkomt in de 2de Divisie.


Ook Badr Bazzi(20) komt de selectie van De Valk versterken. De Eindhovenaar speelde eerder voor Unitas'59, WODAN en HSE en was het afgelopen seizoen actief bij Tivoli.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?