Brabantia heeft selectie rond. Hennie van der Gouw stopt als manager voetbalzaken

Deelacties:

Brabantia heeft de selectie voor komend seizoen definitief rond met de komst van Alex Haas en Jabrane Yagkoubi. 
Aanvaller De Haas heeft in het verleden als eens voor Brabantia gespeeld en kwam daarna uit voor Baronie en Victoria'03. Afgelopen twee seizoenen was De Haas clubloos. Middenvelder Jabrane maakt de overstap vanuit SV Deurne.

Andere nieuwelingen zijn, zoals al bekend: Evrim Karatas en Cas Peters (FC Eindhoven AV), Nick van den Berk (PSV/av), Niels Perrenet (Nieuw Woensel) en Brian Driessen (Braakhuizen). Vanuit de eigen jeugdopleiding stromen Finn Batten, David Krol, Yusuf Cengiz, Chahid Diri, Dawoed Bakkal, Appie Malou en Dogukan Sisman door naar de selectie. Drie spelers gaan de selectie van Brabantia verlaten. Sherry Kindo Kamara vertekt naar De Valk en Lorenzo Koenders naar UNA. Bart Kruizinga gaat stoppen als speler en wordt trainer van het tweede elftal.

Hennie van der Gouw stopt na 15 jaar als manager voetbalzaken.
Hennie van der Gouw gaat per 1 juli stoppen als manager voetbalzaken van Brabantia. Na ruim vijftien jaar is het volgens Van der Gouw tijd voor vers bloed binnen de club. “We hebben met Erwin Kruizinga een waardige en veel jongere opvolger gevonden, die de zaken vanaf het nieuwe seizoen gaat behartigen. Hij heeft binnen de voetbalwereld de nodige ervaring en is oud-eerste elftalspeler van Brabantia. Als je met een juiste opvolger kunt verjongen binnen het bestuur, dan moet je in het kader van het clubbelang keuzes maken."

"We hebben een fantastisch bestuur, onder de bezielende leiding van voorzitter Erik Vos. De club heeft een duidelijke voetbalstructuur, met de nodige sportieve ambities voor de mannenselectie. Ook het doorontwikkelen van onze vrouwenafdeling staat hoog in het vaandel. Daarnaast staat de jeugdopleiding als een huis, met gediplomeerde trainers, jeugdcoördinatoren en een pedagogisch coördinator. Alle selectie jeugdelftallen spelen op niveau."

"Ik blijf op de achtergrond wel actief binnen deze mooie en gezellige vereniging met meer dan 1.200 leden." 

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Gilion Tiryaki
26 juni 20:44
Hennie geniet van je verdiende rust.
Brab fan
26 juni 13:00
Gezien de versterkingen in de selectie moet brabantia volgend seizoen gewoon weer mee doen om promotie naar de 1e klas dat de jeugd nog niet op niveau is is daar in geen probleem! Als iedereen weer fit is staat er gewoon een goed elftal
Brabantia fan
25 juni 10:01
Brabantia in de afgelopen jaren kwa jeugd en het vaandelteam kwa niveau zwaar achteruit gegaan vroeger draaide Brabantia mee met una nu kan je ze vergelijken met Vv gestel dramatisch helaas
Jeroen v der Schoot
24 juni 9:34
Altijd fijn contact mee gehad, geniet van je vrije tijd
Ton Verbeek
23 juni 22:53
Hennie, wat moet je dan toch gaan doen met al die vrije tijd, op de achtergrond aanwezig zal toch nog wel behoorlijk wat uurtjes zijn, in hart en nieren clubman 👊🏻😊
Anja
23 juni 22:18

Geweldige man

Jeroen Vermaas
23 juni 17:37
Hennie, top en top Brabantia man. Wens jou een hele fijne tijd toe en geniet ervan. Jij hebt het geweldig gedaan bij dat clubje in Strijp. Goed dat je je nog een beetje op de achtergrond van je zult laten horen.
Erik Vos
23 juni 10:15
Geweldige manager prachtig mens.....en gelukkig blijf je op de achtergrond altijd bereikbaar .
vv EFC
23 juni 9:16
Hennie, een echte Brabantiaman. Bedankt voor de leuke contacten en wij zien elkaar nog zeker. Marcel Blox
Ronny Everaerts
23 juni 8:38
Hennie, Clubman pur sang. Een voorbeeld voor allen Geniet van je vrije tijd!
Hans v Hoof
23 juni 7:28
Hennie je hebt fantasties werk geleverd voor brabantia Top gedaan
Marco van den Braken
22 juni 23:06
Hennie, fantastisch werk geleverd voor de club. Een geweldige man met een echt club en voetbalhart, op de achtergrond werkzaam. Ga genieten van je vrije tijd en we gaan elkaar zeker een keer zien langs de velden.
Harry La Vallette
22 juni 23:05
Kijk met een fijn gevoel terug naar de periode die we hebben samen gewerkt. Complimenten Hennie .
Erik van rooij
22 juni 22:10
Je hebt al die jaren fantastisch werk verricht binnen vv brabantia. Geniet nu maar even van iets meer tijd